Satellite P200D-11L

notebooky Dynabook a Toshiba (Satellite, Portégé, Tecra, Qosmio, Libretto) a vše kolem nich
Holo

Příspěvekod Holo » 13 úno 2008 15:35

nema niekto kontakt na uzivatela s menom mouse?

nano
píše často
Příspěvky: 140
Registrován: 05 led 2008 19:42
Bydliště: Mestečko, SR

Příspěvekod nano » 13 úno 2008 16:28

pises, ze mas P200D, ale stiahol si ovladace pre P200 a pre XP.
Ked si pozriem stranky Toshiby, tak P200 ma Intel a P200D ma AMD a na XP ovladace na strankach toshiby pre P200D NIE SU, CITAJ, ked nieco stahujes, ze co to vlastne je :!:
Lenovo ThinkPad Edge E320

Holo

Příspěvekod Holo » 13 úno 2008 16:54

hej ale mouse tak napisal v navode a 2 stranky do zadu

nano
píše často
Příspěvky: 140
Registrován: 05 led 2008 19:42
Bydliště: Mestečko, SR

Příspěvekod nano » 13 úno 2008 17:22

Tak to sa ospravedlnujem, to som zase necital ja, ale sa mi to zda divne, ze to funguje (AMD vs Intel), ale mozno...
Lenovo ThinkPad Edge E320

Holo

Příspěvekod Holo » 13 úno 2008 20:14

Ja uz placem fakt, prosim vas velmi pekne pomozte mi lebo mi stale nejde zvuk, alebo mi prosim vas dajte kontakt na uzivatela mouse-a. dakujem

mouse
občas něco napíše
Příspěvky: 32
Registrován: 20 lis 2007 23:59

Příspěvekod mouse » 14 úno 2008 00:47

Tak teď to tady čtu. Asi jsi to nainstaloval trošku špatně, nebo je problém v ovladači realtek. Pokud ti vše ve správci zařízení svítí jako OK a jsou všechny ovladače nainstalovány tak bude třeba přeinstalovat ovladače zvuku realtek - samozřejmě na stránkách Toshiby jich je více - jak pro XP , tak pro Vista. Zkus stáhnout ze stránek Toshiba přímo na P200D pro Vista - taky to funguje na XP. Pokud máš něco ve správci nenainstalované - tak jsi na něco zapoměl. Mě to tady funguje na 100% a mám tu několik instalací XP na P200d a vše bez problémů. kdyby něco tak na: m(tečka)vychodocech(zavináč)atlas(cz)
Naposledy upravil(a) mouse dne 14 úno 2008 01:24, celkem upraveno 1 x.

mouse
občas něco napíše
Příspěvky: 32
Registrován: 20 lis 2007 23:59

Příspěvekod mouse » 14 úno 2008 01:08

A ještě jedna věc: nekombinujte to, tady v diskuzích někdo stahuje ovladače ze stránek Intelu ap. Proboha! Každý máte jiný NB! Procák Intelu - ze stránek Intelu, procák od AMD - ze stránek AMD. Dále deska Intelu - z nouze budiž ze stránek Intelu, deska od AMD (Ati) - ze stránek AMD (Ati) - drivery na desky si ale výrobce upravuje podle svého (co tam přidal) - tak je to lepší ze stránek dodavatele: mám Toshibu - tak ze stránek Toshiby! Takže konkrétně chipset Ati tak jak jsem v návodu napsal. Pokud něco nefunguje - tak to není napsáno pro daný HW - může to být aktualizováno na Vista (spousta driverů je původně na XP - ale přidalo se tam i pro Vista - jednoduše to pak funguje pro oba OS).

Holo

Příspěvekod Holo » 14 úno 2008 10:44

Mouse dakujem. Este raz teraz preinstalujem Windows XP a chcel by som ta poprosit ci by si mi potom presne napisal ktore programy mam stiahnut a nainstalovat. Velmi pekne ta prosim. Dakujem.

Holo

Příspěvekod Holo » 14 úno 2008 16:28

Mouse pisal som ti mail. Prosim Ta ozvi sa mi. Dakujem.

mouse
občas něco napíše
Příspěvky: 32
Registrován: 20 lis 2007 23:59

Příspěvekod mouse » 14 úno 2008 17:57

Tak ještě poznámka: drivery na stránkách výrobců NB se taky aktualizují, proto když něco nefunguje - může to být také tím, že ty drivery třeba přepsaly tak, že to už bude běhat třeba jen na Vistách. Zkušený IT si ale poradí. Pokud někdo chce přeinstalovávat z Visty na XP tak na stránkách konkrétně Toshiba je dostatek driverů k tomu aby se to povedlo, takže si to prosím stáhněte a zálohujte to co funguje, pokud to budete přeinstalovávat za půl roku tak můžete mít třeba smůlu. A kdo tomu fakt nerozumí, tak ať to nedělá sám, pozn.: - vysvětlovat lidem jak se formátuje disk a jak se tvoří oddíly - tak to fakt vysvětlovat nechci.

Holo

Příspěvekod Holo » 14 úno 2008 18:02

Ale mne vsetko ide okrem zvuku. Ja som normalne preinstaloval Vistu a pred tym som zformatoval disk a potom som nahral XP. Stiahol som drivre zo stranky Toshiba a vsetko ide vyborne camera, graficka karta, citacka pamatovch kariet, wifi, proste vsetko len ten zvuk nie. Prosim ta velmi pekne mozes mi napisat co mam s tym robit, pripadne ze ty si ktory driver stiahol pre zvukovku. Dakujem.

mouse
občas něco napíše
Příspěvky: 32
Registrován: 20 lis 2007 23:59

Příspěvekod mouse » 16 úno 2008 17:52

Tak vypadá to, že všem co mi napsaly se to už snad povedlo nainstalovat XP.
Držte se návodu, pro driver na zvuk realtek použijte ovladač stažený pro P200D na Vista - v pohodě se to nainstaluje. Ovladač na sběrnici SMBUS je v driveru pro grafiku (chipset) Ati (jen se musí ručně navést cesta (program files - Ati atd.).

Kapr73
občas něco napíše
Příspěvky: 3
Registrován: 27 led 2008 12:25

Příspěvekod Kapr73 » 17 úno 2008 11:43

Vi nekdo jak se to ma s tim podsvicenym dual mode touch padem? odkaz. Prip. jak jej aktivovat...?

mouse
občas něco napíše
Příspěvky: 32
Registrován: 20 lis 2007 23:59

Příspěvekod mouse » 17 úno 2008 20:33

Toshiba P200D tuto možnost nemá, myslím že to je jiný model a to X200 - má stejné šasi, cenově ale úplně někde jinde. Pokud by se aktivovala tato paráda - touch pad - tak v nastavení setup (bios). Jinak pokud vám přední logo (Satellite) u P200D nepříjemně svítí do očí - dá se v nastavení setup (bios) vypnout.

calix
občas něco napíše
Příspěvky: 9
Registrován: 06 úno 2008 00:32

Příspěvekod calix » 19 úno 2008 23:19

Zdravim... Tak jsem nakonec šel taky do Toshiby /Asusu ostrouhal/. Mousi - pls - jak zprovoznit funkci fn-klávesy+režímu spotřeby? Nejde mi ovládat /nebo se ovládá automaticky?/- pak ani sytost atd... odhlášení a vypnutí zase jo... Jak to?

Jinak já se tu řeší ty ovladače audia, tak já je stahoval 14 zpět a fungují ty na typ P200d /...b6/ na XP...


Zpět na „notebooky Dynabook (dříve Toshiba)“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: CCBot a 13 hostů