Ahoj lidi,mam notebook acer travelmate 8004LMi...kdyz jsem ho koupil nebyla k nemu baterka....ted jsem si koupil konecne baterku a mam sni problem.....kdyz jsem ji nabil tak jsem zkousel delat upravovat fotky (zkousel jsem vykon baterky) cca 25 minut jsem jsem upravoval a baterka se byla nabita z 86%...druhy den jsem zapl notebook a baterka mela 85%.......stahoval jsem neco z netu asi 10 minut a baterka mi klesla na 65% pak jsem spustil dvd film ten bezel asi 1 minutu a baterka mi najednou skocila na 6%..nevite co to je?kde je chyba??ma se ta baterka nejak nastavovat pred vlozenim do notebook??ja kni mel totiz jen anglickej navod a tam je nejaky nastaveni ale me prijde divny to nak v systemu nastavovat....moc vam diky za pomoc
Wojta
Problem!!!Baterka
ještě jedna věc když je baterka nabitá,a pracuju na notebooku (treba 4 hodiny v kuse) ale je zapojenej do site tak se baterka nenici?myslim to tak jestli kdyz je baterka na 100% a ja pracuju na notebook pripojenej pres sit tak jestli se baterka musi vyndavat nebo jestli je to jedno a muze se normalne nechat v nb....to nabijeni se asi samo nak vpne pri 100% ne?