Aspire 5101AWLMi TURION 2,0GHZ nastaveni grafiky ati x1300
ovladace puvodni z aceru..............od grafiky vse puvodni co stahnes ze stranek aceru
http://support.acer-euro.com/drivers/no ... _5110.html
jinak misto empowearing technolgy (tam snizujes vykon procaku) si nainstaluj treba noterbook hardware control nebo rmclock..............a pak hendka napis co a jak....
http://support.acer-euro.com/drivers/no ... _5110.html
jinak misto empowearing technolgy (tam snizujes vykon procaku) si nainstaluj treba noterbook hardware control nebo rmclock..............a pak hendka napis co a jak....
jak to tak pozoruji tak je naše téma (moje) nejčtenejší a nejvíce příspěvků ------dekuji vsem co sem hodily nejaky ten članek nebo svuj nazor na muj problem..... ..........díky
takze ja mam nejaky CS 1,6 a kde jsem to sebral to netusim už ! ale jede mi uplne v klidečku........no problemo.........jde tam grafika nastavit...jako mozna bych to mohl zapakovat a poslat na webik nekde...mam 5MBps upload takze je mi to jedno kde to poslu.... ........s tim engine teda nevim co to jje
takze ja mam nejaky CS 1,6 a kde jsem to sebral to netusim už ! ale jede mi uplne v klidečku........no problemo.........jde tam grafika nastavit...jako mozna bych to mohl zapakovat a poslat na webik nekde...mam 5MBps upload takze je mi to jedno kde to poslu.... ........s tim engine teda nevim co to jje
Re: to goodzila
mbelas píše:takze ja mam nejaky CS 1,6 a kde jsem to sebral to netusim už ! ale jede mi uplne v klidečku........no problemo.........jde tam grafika nastavit...jako mozna bych to mohl zapakovat a poslat na webik nekde...mam 5MBps upload takze je mi to jedno kde to poslu.... ........s tim engine teda nevim co to jje
No tak ok to bys byl fakt hodnej tak mi to zkus hodit na mail.
godzzilass@gmail.com
mbelas píše:jak to tak pozoruji tak je naše téma (moje) nejčtenejší a nejvíce příspěvků ------dekuji vsem co sem hodily nejaky ten članek nebo svuj nazor na muj problem..... ..........díky
Spis nejvice zaspamovane vubec... navic tri prispevky po sobe ... hm +b
Samsung 730U
(i5 3337U; 8GB RAM; Radeon HD 8570M; 480GB SSD; Win8.1 x64)
(i5 3337U; 8GB RAM; Radeon HD 8570M; 480GB SSD; Win8.1 x64)
Ja mam Aspire 5101 ale s grafikou X1100 a dela mi to ten samy problem s displejem jako dadifovi. Barevne prechody kostickovane, resp. pruhovane, jak kdyby ten displej ukazoval 256 barev. V ovladaci je samozrejme nastaveno 32-bit. Hledal jsem vsude mozne na netu, ale nasel jsem jen tohle forum a jeste nejakeho nestastnika ve svete, kteremu ale nikdo neporadil... Kazdopadne jsem se s tim problemem snazil neco udelat a nic nepomahalo. Az vcera se mi najednou zdalo, ze ten problem zmizel. Rano jsem ale zase pustil notas a bylo to zpet. Hledal jsem co je jinak a prisel jsem na to, ze kdyz dam do notebooku napajeni, tak problem s displejem neni a kdyz ho vyndam a jedu na baterku, tak problem je (v obou pripadech nastaven jas na 100%). Problem je ale v tom, ze kdyz notebook nabiha, tak nabehne spatne i kdyz je v nem pripojeno napajeni. Takze u me funguje vytahnout a znova zasunout kabel napajeni. Zajimalo by me, jestli u dadifa taky. Nicmene s takovym resenim stejne nejsem spokojen a nevim jestli to reklamovat, ci co...
jo reknu ti že s tema přechodama to je u všech stejne u te serie 5100 ! nevím jestli to je v lcd a nebo v chipset+grafika. Ale je to kazdopadne divné . No na reklamci nevim ja to mel a neuspel jsem podle aceru je vše v pořádku ! vše testovali 24h na grafickych programech a nic nenašli ! to by museli u toho sedet porad a koukat co s e s tim děje. No zkus reklamaci a uvidis......
MartinK píše:Ja mam Aspire 5101 ale s grafikou X1100 a dela mi to ten samy problem s displejem jako dadifovi...
S napájením, bez, pořád stejný... Jsem přesvědčenej, že problém je v displeji, na externím to ukazuje naprosto v pohodě, zkus prosímtě program Everest, schválně co ti to vypíše za displej, vsadím boty, že to bude - výrobce QD15TL072, výrobní datum 2005, ID monitoru QDS0041...
Acer Aspire 5112, Turion X2, 1G RAM, ATI X1600, 120 HDD...
DADIF: Zkusim ten Everest a dam vedet. Notebook mam doma, takze az vecer. Podivam se taky, jestli krome toho napajeni na ty zmeny nema vliv jeste neco jineho, treba nastaveni vykonu nebo tak.
MBELAS: Pokud ti ten displej dela to co me (a zjevne i dadifovi), tak na to nemusi sedet opravar u pocitace 24 hodin, ale 2.4 sekundy a uvidi to (pokud to teda chce videt). Hlavne pokud vedle toho postavi jiny displej. Mam ale trochu obavu, ze kdyz to tam jen poslu a napisu ze ma displej spatne barvy, tak tam nejaka sukynka na recepci napise do popisu zavady uplny nesmysl a pak se na to servisaci samozrejme vyprdnou... Chtelo by to osobni jednani primo s technikem.
MBELAS: Pokud ti ten displej dela to co me (a zjevne i dadifovi), tak na to nemusi sedet opravar u pocitace 24 hodin, ale 2.4 sekundy a uvidi to (pokud to teda chce videt). Hlavne pokud vedle toho postavi jiny displej. Mam ale trochu obavu, ze kdyz to tam jen poslu a napisu ze ma displej spatne barvy, tak tam nejaka sukynka na recepci napise do popisu zavady uplny nesmysl a pak se na to servisaci samozrejme vyprdnou... Chtelo by to osobni jednani primo s technikem.
no ja vcera vypl jeden program omylem a udelalo mi to bilo modre pruhy pres lcd tak jsem čuměl jak puk.....mi to dělalo (možna i děla, anni jsem si nevšiml) že mam obraz ve hrach trebas rozpoxelovany,zešuměly...mi to pripada jako problem chipsetu + AMD nebo nejaka nekompabilita, jako tedkom si toho tolik nevšímám ani to nepozoruji nebo spíš už to nejak vymizelo tedka je vse OK jak má , ja jsem spokojenej ..........
DADIF: Tak jsem asi dement, rano jsem stahl ten everest ale nic jsem nezjistil. Nejdriv jsem stahl ultimate 3.5 a ten mi rekl, ze mam rok vyroby 1990, uhlopricku 19,7" a pomer stran 4:3 (neco mi rika ze to asi neni pravda), pak jsem stahl home 2.2 a ten mi nerekl uz vubec nic. Tak kdyztak porad jak to ovladat. Nicmene dnes jsem mluvil se servisem a posilam to na reklamaci. Radeji hned, nez cekat na nejakou spasu. Tim ze se mi to projevuje v zavislosti na tom pripojenem napajeni je to celkem dobre prokazatelne.
[quote="MartinK"]DADIF: Tak jsem asi dement, rano jsem stahl ten everest... quote]
Není v tom problém. Everest Home 2.20 - spustíš, třetí ikona "zobrazení", potom čtvrtá "monitor" a vypíše ti všechny informace o monitoru...
Jinak tobě a Jacobovi hodně štěstí se servisem, jsem zvědavejej jak dopadnete...
Není v tom problém. Everest Home 2.20 - spustíš, třetí ikona "zobrazení", potom čtvrtá "monitor" a vypíše ti všechny informace o monitoru...
Jinak tobě a Jacobovi hodně štěstí se servisem, jsem zvědavejej jak dopadnete...
Acer Aspire 5112, Turion X2, 1G RAM, ATI X1600, 120 HDD...
zdravím pánové takže píšu po týdnu co mi domu přisel opravenej muj notas ! dneska jsem si chtel zahrat hru a po spusteni chyba cosik s direct3d....zkousel jsem dalsi..NFS carbon ! najely a zase puvodni problem ! a to jedu na puvodnich ovladacich ! nic v grafice jsem neměnil jak v catalystech tak v grafiky hry ! a zase ty barevne přechody , pak nejake nestandartní rozlišení a nečitelný obraz rozpixelovano...obraz zešumělý ..prostě hrůza ! nevim ale zdá se mi že windows xp media center s tou grafikou nejak neumí ! pocitac mam jen ke studiu a sem tam bych si rád zahrál hru ale nejak to nejde ! zitra volam acer bo už jsem si myslel že vše bude OK a zase to samé..... ach jo...pomuže jen když dam obnoveni systemu a vratim to o tyden zpatky ! ale tohle dávat každej tejden to je trošku moc ! tedka jsem už opravdu zoufalý neboť už si nevím rady co s tím