záloha windows vista
záloha windows vista
Ahoj koupil jsem si notebook od acera a po zapnutí se automaticky nainstaloval windows Vista.Chtěl bych si vytvořit vlastní instalační cd pro pozdější použítí.K notebooku jsem nedostal žádné instalační cd ano dvd.Nevíte jak na to???Předem díky
Mám stejný problém. Konkrétně jsem si koupil ACER Aspire 6920G a samozřejmě byl systém předinstalovaný (s tím sem i počítal). Jsem ale úplný amatér, a tak bych potřeboval poradit, jak provést právě tu zálohu systému na DVD. Nejlépe nějak "polopaticky" a krok za krokem (opravdu tomu nějak nehovím - takže mi to ani není příliš zřejmé z předchozích příspěvků).
PS: Ovlivní nějak tu zálohu, že si tam již naistaluji něco svýho? Nebo můžu klidně instalovat a na zálohu systému to nemá vliv? Díky a doufám, že se mým lamáckým dotazům nebudete příliš smát (resp. můžete, ale tak nějak soukromě ).
PS: Ovlivní nějak tu zálohu, že si tam již naistaluji něco svýho? Nebo můžu klidně instalovat a na zálohu systému to nemá vliv? Díky a doufám, že se mým lamáckým dotazům nebudete příliš smát (resp. můžete, ale tak nějak soukromě ).
hi Zalohu provede pres program empowering technology a sluzbu receovery pokud si to trosku proklikate tak si myslim ze na to prijdete teda pokud umite alespon trosku anglicky,je zbytecne tu vysvetlovat krok po kroku zase tak tezke to neni jinak navod jak to udelat je v manualu pokud ho mate.
A zaloha se da udelat bud to i s nainstalovanymi programy a aplikacemi ale take tam je moznost zalohovat jenom windows a drivery tak jak to bylo pri prvnim zapnuti od vyrobce coz je v podstate nezbytne si vypalit na kvalitnejsi dvd a dobre uschovat.
A zaloha se da udelat bud to i s nainstalovanymi programy a aplikacemi ale take tam je moznost zalohovat jenom windows a drivery tak jak to bylo pri prvnim zapnuti od vyrobce coz je v podstate nezbytne si vypalit na kvalitnejsi dvd a dobre uschovat.
AMD Turion 64 X2 TL-60 2GHz, 2x 1GB DDR2, 250GB, 15.4" lesk, VGA NVIDIA 8600M-GS 512MB, Vista Home Premium