Servis a nápověda Acer
kdyz sem rek servisnimu technikovy z alzasoftu ze mi v aceru rekli ze to vlastnost lcd ,tak se docela rozesmal a rek mi ze doopravdy nee,ze mu rukama projde sposta ntb a tohle ze neni normalni, a rikal ze pokud je vada(vlastnost:) cele serie tak ze je to jejich problem a ne muj, a ze to budou s nima resit. tim bych chtel zaroven pochvalit alza za jejich pristup
Aspire 5103 ,1GB RAM,X1300,WIFI ,BLUETOOTH,120GB HDD
přeju ti ať dobře pochodíš, to by pak dávalo naději na úspěch i nám ostatním nešťastníkům... taky se mi s tím pořád nechce smířit, vždyť k čemu mi pak budou dobrý všechny funkce a vychytávky u ntb kde nemůžu ani upravit kontrast fotky, protože nepoznám jestli je vůbec dobře vyfocená, nebo jestli to dělá ten displej! Mám takovou blbou vlastnost zastávat se vždycky outsiderů, proto jsem si taky koupil ntb Acer, ale dneska už vím (bohužel asi trochu pozdě), že to byl první a poslední Acer, kterej jsem si koupil a rozhodně ho nikomu nedoporučím!
Acer Aspire 5112, Turion X2, 1G RAM, ATI X1600, 120 HDD...
Sorry, s tímhle ti poradit neumím (snad se tu najde někdo, kdo ano), ale mám prosbu na tebe... Jestli jsi četl celou tuhle diskusi, narazils asi na to, že tu má pár lidí problém se zobrazováním (především je to vidětet na přechodu šedý škály). Máš stejnej ntb jako já, tak by mě zajímalo, jestli ti to dělá taky. Nedělá se ti taky v tmavejch odstínech (ne v čistě černý) jakoby "rastr" nebo "šum" a přechod z černý do bílý barvy ne plynulej, ale s jasným pruhováním a ostrou hranicí mezi čistě černou a tmavě šedou?
Acer Aspire 5112, Turion X2, 1G RAM, ATI X1600, 120 HDD...
-
- občas něco napíše
- Kontaktovat uživatele:
Dotaz na AcerTechnika: Potřebuji eRecovery pro Visty x64 (ne placku, ale ten prográmek pro zálohování a obnovu systému), kde to seženu? Na ftp Aceru jsem to nenašel a ten pro XP nefunguje...
Core i5 750@3600 MHz, Gigabyte GA-P55-UD3R, 8 GB DDR3 1600 MHz, Sapphire Radeon HD 5770 Vapor-X, Kingston SSDNow V 64 GB, 2x320 GB RAID0 + 1 TB, 24"+22", Win 7 HP x64
Acer Aspire One 110-Bw
HTC HD2
Acer Aspire One 110-Bw
HTC HD2
to FARAMIR
Bude to časem na FTP,ale jinka tě asi zklamu, Acer Servis NEBUDE dělat podporu pro Vistu, asi tak v dubnu budou ovladače,ale tím to skončí, žádná technická podpora pro wistu nebude, takže jen Microsoft ...
To znamená, že poslední podporovaný systém je XP? Hmm, to mě netěší... Doteď jsem měl o Aceru dobré mínění...:-/
Core i5 750@3600 MHz, Gigabyte GA-P55-UD3R, 8 GB DDR3 1600 MHz, Sapphire Radeon HD 5770 Vapor-X, Kingston SSDNow V 64 GB, 2x320 GB RAID0 + 1 TB, 24"+22", Win 7 HP x64
Acer Aspire One 110-Bw
HTC HD2
Acer Aspire One 110-Bw
HTC HD2