Acer Aspire 5920G (Santa Rosa +GF8600M GT) - zkušenosti
Zdravím, mám zhruba měsíc Acer 5920G 812G25MN a řeším takový problém s wifi. Když jedu připojený na el. síti, tak net jede v pohodě, ale v okamžiku, když jedu na baterku, tak se net jakoby zpomalí, nebo nejede vůbec. Už mi to jednou dělalo a poté to začalo fungovat, když jsem ve vlastnostech síťové karty v záložce vysílací energie dal hodnotu nejvyšší. Není to třeba tím, že teď nepoužívám všechny ty Acer programy atd.? Nebo prostě notes šetří energii tím, že tolik nevysílá při napájení z baterie a když je moje připojení třeba za špatného počasí nestabilní, tak to prostě udělá?
Edit: Tak už jsem přišel na to (snad), čím to bylo. Měl jsem v ovládacích panelech>Systém a údržba>Možnosti napájení>Plány>Změnit nastavení plánu>Změnit pokročilé nastavení plánu>V nastavení bezdrátového adaptéru bylo zaškrtnuto řízení spotřeby při použití baterie na nízkou úsporu, po změně vše začalo fungovat tak, jak má>Asi toto byl problém. Ach jo, ty Visty ... a já
Edit: Tak už jsem přišel na to (snad), čím to bylo. Měl jsem v ovládacích panelech>Systém a údržba>Možnosti napájení>Plány>Změnit nastavení plánu>Změnit pokročilé nastavení plánu>V nastavení bezdrátového adaptéru bylo zaškrtnuto řízení spotřeby při použití baterie na nízkou úsporu, po změně vše začalo fungovat tak, jak má>Asi toto byl problém. Ach jo, ty Visty ... a já
5.1 repro
Zdravím... Tak o 5.1 repro jsem četl například tady:
http://www.czechcomputer.cz/disc_doc-P2 ... l?ansid=40
Ale ten předchozí link byl odjinud... Nevím co je na tom pravdy, ale já už to stejně neřeším....
http://www.czechcomputer.cz/disc_doc-P2 ... l?ansid=40
Ale ten předchozí link byl odjinud... Nevím co je na tom pravdy, ale já už to stejně neřeším....
cize ta vista co tam je predinstalovana ta ma vlastny key a musim si tu verziu zazalohovat ak by som potreboval niekedy reinstall potom ju nainstalujem z toho zalozneho DVD? a aka je velka ta zaloha? a keby som tam chcel dat krabicovu verziu s vlastnym cd keyom je to mozne? keby som tuto povodnu chcel vymazat a dat si tam krabicovu vistu?
mno zazalohujes to pomoci toho erecovery je to na 2 dvd + 1dvd ovladacu a potom muzes s diskem delat uplne co chces a kdyz budes chtit tak to zase muzes z tech dvd obnovit co ja vim (ale nemam to vyzkouseny ale nekdo tady uz to urcite zkousel)
Acir 3830TG Core i5 @2,3GHz/ 1x4 GB/ 120 GB SSD/ 13.3''/ NV 540M GT/ BT/ WiFi/ W7 HP
Mám acer aspire 5920g a když chci použít na jakémkoliv programu záznam zvuku tak se mi všechno zasekne ( celej notebook) ..nebo když chci najet do nějakého nastavení,které má cokoliv společného s mikrofonem. Nevíte čím to je?....zkoušel jsem i nouzový režim..ale tam jsou omezené fce. Prosím o pomoc.Mám windows wista. Prostě při všem čeho se mikrofon týká