Čtečka otisků prstů na Acer Aspire
Čtečka otisků prstů na Acer Aspire
Na mém 8930 fungovala čtečka výborně, oblíbil jsem si rychlost přihlašování do systému. Pak jsem ale Vista Home Premium(dodané) přeinstaloval vlastními Ulimate. Doinstaloval jsem ovládací program.
Všechno se zdá být v pohodě, ale nemohu přejet přes senzor prstem zhora dolů(prostě to nedokáže uložit otisk ani po 7 pokusech) ale zdola nahoru(bez problému).
Někde je prostě chyba, v nastavení se to nedá změnit. Prostě přejíždět přes senzor opačným směre je nepraktické. Nesetkal se s tím někdo?
Všechno se zdá být v pohodě, ale nemohu přejet přes senzor prstem zhora dolů(prostě to nedokáže uložit otisk ani po 7 pokusech) ale zdola nahoru(bez problému).
Někde je prostě chyba, v nastavení se to nedá změnit. Prostě přejíždět přes senzor opačným směre je nepraktické. Nesetkal se s tím někdo?
Zkusil jsem už všechno, i Visty jsem přeinstalovat, ale bezvýsledně. Reklamovat NTB se mně kvůli tomu nechce, protože ho potřebuji. Ale snímač otisků je slušně řečeno k ničemu. Přejetí prstem zezhora dolů(klasicky) prostě neumí a zezdola nahoru je to tak nepraktický, že se přihlásim většinou tak na 5-7 pokus. Čtečka je k ničemu.
Tak jsem zkoušel ještě další verze fingerprintu a mám docela vážný problém. Pokud chci odinstalovat stávající program, instalátor vyhodí hlášku: odinstalování se nezdařilo. A pokud chci nainstalovat nový: Nejprve odstraňte starou verzi programu. Takže jsem vlastně v koncích. Odstranil jsem soubory v Program Files, ale problém nezmizel. Nevíte jak se kompletně zbavit instalačky? Díky
-
- píše často
-
- píše často
-
- píše často