ACER Aspire 5930G
Empowering na XP
Můžu se zeptat jestli máte někdo zkušenosti s Empowering utilitami na XP ? Uvažuju o XP místo Vist (vím, má to své pro i proti) a toto je spolu s nějakou utilitou pro sledování televize jediná překážka která mi v přechodu na XP brání.
Neviem ci to robi zrovna ked dioda HDD silno blikne ale tiez som si to vsimol. Chcel by som sa ale spytat na inu vec ked odmontujem spodny kryt neprepadne zaruka ze ? Mozno je to sprosta otazka ale v notasoch sa nevyznam takze neviem chcem totizto nieco urobit s tou teplotou hdd pretoze mam stale okolo 55 stupnov a ked to budem takto dalej prevadzkovat tak to s nim mozem rovno zacat hrat futbal vydrzal by rovnako.
PS: ak sa niekto uz pokusal vyriesit tento problem tak sa podelte o svoje skusenosti a vysledky, dik.
PS: ak sa niekto uz pokusal vyriesit tento problem tak sa podelte o svoje skusenosti a vysledky, dik.
Já uz jsem o víkendu spodní dekl zkoušel odmontovat (právě kvůli teplotám HDD), a zjistil jsem že je HDD hned vedle grafiky To je u takto výkonné grafiky docela nešťastné řešení... Napadlo mě vložit mezi ně nějaký teploizolant. HDD má na sobě ze strany větrání zkrz "dirky" v deklu nějakou černou fólii. Ta zřejmě také může bránit v lepším chlazení.
Ale pak jsem notebook znovu složil...radši si budu dávat pozor abych neucpal chlazení, než abych přišel o záruku
Ale pak jsem notebook znovu složil...radši si budu dávat pozor abych neucpal chlazení, než abych přišel o záruku
Zdroje tepla a HDD
Tady v recenzi je pěkné foto: http://notebook.cz/clanky/recenze-noteb ... 30g/17.jpg
Je to takt blízko sebe, ale když ventilátor jede naplno, měl by tahat vzduch od HDD směrem přes ostatní chlazené čipy až k sobě, ne? Každopádně při hraní používám chladící podložku.
Je to takt blízko sebe, ale když ventilátor jede naplno, měl by tahat vzduch od HDD směrem přes ostatní chlazené čipy až k sobě, ne? Každopádně při hraní používám chladící podložku.
Gogo píše:no jo,moc hezky to vypadá,jen je to nějak namačkané,já mám grafiku tam kde vy procesot a naopak,no a HDD mám někde úplně jinde. Asi to chce dekl dolů a chladící položku
Spíš by to chtělo jinak rozhodit součástky, ale to se snadno řekne, když se to má vejít do 15" krabice. A nebo nedělat 15" notebooky tak výkonné A nebo dát k HDD nějaký pomaluběžící ventilátor? Ale kam, že...