DVD vypalovačka v Acer Aspire 5101 AWLMi

notebooky Acer (Aspire, TravelMate) a vše kolem
Vláďa

DVD vypalovačka v Acer Aspire 5101 AWLMi

Příspěvekod Vláďa » 25 bře 2007 21:15

Prosil bych o radu. Asi tak po měsíci jsem si chtěl vypálit nějaká data, ale narazil jsem na problém s DVD vypalovačkou Slimtype DVDRW SSM-8515s. Nechce mi vypálit ani přečíst vypálené DVD. CD bere bez problémů a originální DVD s filmy taky. Když něco vypaluji tak používám DVD Verbatin.
Tak jsem chtěl zkusit znova nahrát XP Media centra aby se znova nainstaloval ovladač ale bohužel také to nenačetlo. Tak jsem nainstaloval z CD XP a po instalaci se chová úplně stejněto znamená taky nečte. Tak nevím jestli ho mám poslat do záruční opravy nebo koupit novou dvd vypalovačku, no jo a co když to ta nová vypalovačka nevyřeší. Poraďte mi prosím co s tím.
Děkuji

leon

Příspěvekod leon » 25 bře 2007 21:53

a snažíš se pálit DVD přímo z XP nebo z nějakého nadstavbového SW? ... přímo z XP to myslim ani nejde

Vláďa

DVD vypalovačka

Příspěvekod Vláďa » 26 bře 2007 05:52

Zkoušel jsem to Nerem i softwarem dodávaným s Media centry a nic. Vláďa

Wlashack
občas něco napíše
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Wlashack » 19 dub 2007 11:35

Podonou mechaniku jsem měl na starším notesu a tohle mi udělala po 3 týdnech - odešla - šla do servisu, dostal jsem nějakou Toshibu a bylo OK. Pošli to do servisu, oni ti vymění drive a bude ...
MSI S271X ► Sempron 3500+ / 2GB DDR2 / 160 GB HDD / ATI X1150 / DVD+RW / 12,1" LCD / WiFi / BT

Zpět na „notebooky Acer“