ACER Aspire 5930G
-
- občas něco napíše
Ahoj, mam trosku problemy se zvukem. Nebo ani ne tak problemy jako spis nefunkcnost jedne z funki, konkretne subwooferu. I kdyz mam ve Valstnostech zvuku zaskrtnuto Zesileni basu (nebo tak nejak), subwoofer ocividne nehraje. Ani kdyz to zkusim odskrtnout, tak se nic nestane. Nemate s tim nekdo zkusenosti?
Acer Aspire 5930G
Thorus píše:Nevíte co má na starosti zobrazování hlasitosti, nápisy o vypnutí touchpadu a zvuků a tak? Dneska jsem odinstalovával z notebooku další balast Aceru a od té doby mi to nejde...
Ty gogo, ja se nechci hadat, vim, ze sice psal balast od Aceru, ale ty hlasky jakou "Touchpad neaktivni" a signalizace sily hlasitosti dela opravdu jen Launch Manager... Si to zkus, at vidis, ze nekecam Jinak samozrejme problemy s audiem do jiste miry souvisi s ovladaci, to je jasne Ale subworfr abych se priznal jsem poradne hrat neslysel Je to spis chrchlatko Otazka je, co tam uzivatel preinstalovaval a odinstalovaval...
Nbs:
Acer Aspire 1356WLMi - nekolikrat do sroubku rozebrany
Acer Aspire 5920G (302G25MN) - kompletne rozdelany a stale fungujici )
Acer Aspire 5930G (844G32MN) - vymenen disk, obnoveno PQS a pameti 800MHZ
Toshiba NB100 - Windows 7 a 2 GB DDR2 RAM
SATA driver na XP
Kruger píše:Jinak, kdosi tu resil problem se SATA driverem v XP... Takze pokud to byl SP2, tak tam nainstalovat nelze na XP SP3 uz Ano
Ty s tím máš zkušenost? Já teda mám nainstalovánej SP3. Ale stejně se mi nedařilo. Mohl by si sem dát odkaz na driver, kterej se ti povedl nainstalovat nebo alespoň o kterým si myslíš, že by mohl bejt funkční? Já toho zkoušel už dost a furt nic . Předem díky
Máš pravdu, byl to Launch Manager. Já jsem si ho vypnul a to, že mi to tam přestalo ukazovat ty věci jsem si spojil s tim, jak jsem čistil diskKruger píše:ty hlasky jakou "Touchpad neaktivni" a signalizace sily hlasitosti dela opravdu jen Launch Manager... Si to zkus, at vidis, ze nekecamThorus píše:Nevíte co má na starosti zobrazování hlasitosti, nápisy o vypnutí touchpadu a zvuků a tak? Dneska jsem odinstalovával z notebooku další balast Aceru a od té doby mi to nejde...
AHCI/SATA Driver a instalace pro Windows XP
Pro vsechny uzivatele fora notebook.cz sekce acer. Jelikoz se tu mnozi instalace Windows XP a stale mate potize s instalacemi SATA/AHCI ovladacu, tak pro Vas pripravuji manual jak to provest. Cekejte jej dneska do 15:00. Pokud budou na nej kladne ohlasy, pak poprosim adminy aby jej posleze hodily jako nadhlavni nad ostatnimi tematy...
DOPLNENO: Pratele, omlouvam se, ale bude zitra, mel jsem jeste i nejakou jinou praci....
DOPLNENO: Pratele, omlouvam se, ale bude zitra, mel jsem jeste i nejakou jinou praci....
Naposledy upravil(a) Kruger dne 30 pro 2008 19:06, celkem upraveno 1 x.
Nbs:
-
- občas něco napíše
-
- občas něco napíše
-
- občas něco napíše
Prosim pomoc!
Vcera jsem nainstaloval nove codecy nVidie pro notebooky a od te doby mi Visty "kapku" zlobi: nekdy se nezprovozni postranni vista, nemohu zobrazit pripojeni k siti pres spodni listu (musim pres start - sit a to jeste trva tak 5 minut), nejdou prehravat filmy v jakemkoliv prehravaci (kodeky to jiste neni, jeste vcera vsechno slapalo), nejde spustit Spravce systemu, notebook se prehriva, pocitac nejde restartovat (zasekne se na obrazovce odhlasovani a pak se musi "natvrdo" vypnout).
Predpokladam, ze to je ovladaci grafiky. Co mam delat? Zkousel jsem to preinstalovat svymi starsimi (bez toho, aniz bych ty puvodni odinstaloval, nevim jak to funguje a bojim se, ze bych odinstalaci a naslednym restartovanim pocitac uz vubec nezprovoznil.) a nic se nezlepsilo. Co s tim? Jednoduse odinstalovat, restartovat a dat tam ty novy? (jak rikam, nechci do toho vrtat, uz tak jsem nad tim stravil 3 hodiny...).
A co kdyz to ovladaci neni? Spustil jsem avast a projel mi cecko bez jakehokoliv viru, tak nevim...
Diky za pomoc.
Vcera jsem nainstaloval nove codecy nVidie pro notebooky a od te doby mi Visty "kapku" zlobi: nekdy se nezprovozni postranni vista, nemohu zobrazit pripojeni k siti pres spodni listu (musim pres start - sit a to jeste trva tak 5 minut), nejdou prehravat filmy v jakemkoliv prehravaci (kodeky to jiste neni, jeste vcera vsechno slapalo), nejde spustit Spravce systemu, notebook se prehriva, pocitac nejde restartovat (zasekne se na obrazovce odhlasovani a pak se musi "natvrdo" vypnout).
Predpokladam, ze to je ovladaci grafiky. Co mam delat? Zkousel jsem to preinstalovat svymi starsimi (bez toho, aniz bych ty puvodni odinstaloval, nevim jak to funguje a bojim se, ze bych odinstalaci a naslednym restartovanim pocitac uz vubec nezprovoznil.) a nic se nezlepsilo. Co s tim? Jednoduse odinstalovat, restartovat a dat tam ty novy? (jak rikam, nechci do toho vrtat, uz tak jsem nad tim stravil 3 hodiny...).
A co kdyz to ovladaci neni? Spustil jsem avast a projel mi cecko bez jakehokoliv viru, tak nevim...
Diky za pomoc.
Acer Aspire 5930G