ventilátor
no problem je ze to acpi co jsem stahl je soubor jen jeden a to: dsdt_CANTIGA.dsl kdezto v tom NHC jsou to soubory jak rikas ty, vzdycky dva (*.cs a *.xml) a ja nevim jak je mam z toho meho souboru udelat. Byl bys tak hodnej a poslal mi ty sve dva soubory na email (hassan@renault5.cz) pokud by to slo?
edit: ted jsem cetl v jinem threadu tady kde pises ze ten soubor co mam je jen ovladani ventilatoru, tak to bude ono, s tim zazrak neudelam pls o email jeste jednou teda
edit: ted jsem cetl v jinem threadu tady kde pises ze ten soubor co mam je jen ovladani ventilatoru, tak to bude ono, s tim zazrak neudelam pls o email jeste jednou teda
Acer aspire 7730g, g-force 9600gt, razer deathader, requiem: bloodymare, sacred 2
diky, vyzkousim
tady je, dej si vyhledat 7730 :
http://www.notebook-treff.de/board/note ... 4de37677f4
jinak, pri hrani (cca po 3 hodinach) mam teploty:
GPU 63
Core 1 58
Core 2 54
HDD 31
je to v poradku? v norme?
tady je, dej si vyhledat 7730 :
http://www.notebook-treff.de/board/note ... 4de37677f4
jinak, pri hrani (cca po 3 hodinach) mam teploty:
GPU 63
Core 1 58
Core 2 54
HDD 31
je to v poradku? v norme?
Acer aspire 7730g, g-force 9600gt, razer deathader, requiem: bloodymare, sacred 2
Nahral jsem acpi ale nic,nepomohlo. nhc navic vypisuje pri kontrole acpi nejakou chybu. uz mi z toho zajebanyho ventilatoru zacina fakt hrabat, prepina se co pet vterin i o dva kroky, tzn 3 vteriny nic, 1 vterinu step 1 vterinu step 2, a pak se zase vypne treba a furt dokola, sracka. jak si ti debilove z aceru vubec muzou dovolit pustit do prodeje neco takovyho proboha??? navic s basolutni lhostejnosti, zadny upgrady, zadny soft co by to resil, proste nic.
hej to je nejaka haluz, ja si nastavil ty teploty uplne presne ja je ma v tom navodu nastaveny a ono nejen ze to prestalo ukazovat chybu v tom ACPI ale dokonce to i funguje o.O
Naposledy upravil(a) hassan dne 25 led 2009 16:46, celkem upraveno 1 x.
jo jo, k té chybě, mně zmizela po tom co jsem nastavil ty teploty a potom odškrtl to políčko v záložce ACPI - "ENABLE ACPI CONTROL SYSTEM" a vzápětí ho znovu zaškrtl, pak už se mi ta chyba neobjevila. Po každé když změním teploty v tom nastavení tak to musím odškrtnout a znovu zaškrtnout a mám to bez chyby.
http://rapidsh***.com/files/204452433/acpi.zip.html
s biosem nemusíš dělat nic
s biosem nemusíš dělat nic
ACER Aspire 7730G-734G32MN / Prodáno
-
- občas něco napíše
No ja mám Acer TM7730G a tiež mi ten ventilátor tak funguje.
Nainštaloval som NHC, nahodil acpi. Teraz neviem čo ďalej, som na karte ACPI, zaškrtol som Enable ACPI Control system, ale v tom rámčeku mám napísané ACPI Control System is not yet configurated for this system.
Jaksi neviem, kde to konfigurovať ...
Dík za pomoc.
Nainštaloval som NHC, nahodil acpi. Teraz neviem čo ďalej, som na karte ACPI, zaškrtol som Enable ACPI Control system, ale v tom rámčeku mám napísané ACPI Control System is not yet configurated for this system.
Jaksi neviem, kde to konfigurovať ...
Dík za pomoc.