ACER Extensa 5430 zkušenosti
No ja jsem stahoval ovladace z Travelmate 5530 na strankach aceru (melo by to vse fachat ok, popr i nekde tady na strankach jsem na to videl odkazy), hlavne zvukovou kartu, pac jsem nekde stahnul ovladac na to a notebook mi padal.
Jinak jsem si cca pred 3 dny tento notebook kupoval, ted ho zapnu a ejhle mam vypalenej pixel , primo uprostred. no to bych se zblaznil , nevite nekdo jak je to s pripadnymi reklamacemi vypalenych pixelu ?
Jinak jsem si cca pred 3 dny tento notebook kupoval, ted ho zapnu a ejhle mam vypalenej pixel , primo uprostred. no to bych se zblaznil , nevite nekdo jak je to s pripadnymi reklamacemi vypalenych pixelu ?
-
- občas něco napíše
Tak sem přeinstaloval XPčka. Většinu ovladačů jsem stáhnul taky z toho travelmata a zatim teda všechno dobrý. Jestli se ještě něco vyskytne tak trochu potrápim ovladače a kdyžtak to teda jistěj ty visty.
Jak je to ve vistách s teplotama a prací. Já sem měl na Acer TM 5520G chvíli Vista Enterprise - teploty stouply v průměru tak o 10 stupňů, pořád něco vrčelo a pracovalo a po celodennim používání byl notebook spíš nepoužitelnej. Takže sem si do XP nahrál Vista vzhled (theme) a sem spokojenej . Jak je na tom tenhle model s Vistama?
Jak je to ve vistách s teplotama a prací. Já sem měl na Acer TM 5520G chvíli Vista Enterprise - teploty stouply v průměru tak o 10 stupňů, pořád něco vrčelo a pracovalo a po celodennim používání byl notebook spíš nepoužitelnej. Takže sem si do XP nahrál Vista vzhled (theme) a sem spokojenej . Jak je na tom tenhle model s Vistama?
multi boot vista +xp
mate nekdo oba systemy na jednom pc na mem satrem asusu me to nejelo a ted mam tento acer spokojenost:-)) az na to ze si nic nezahraju skousel jsem 2 hry wow a jeste titan quest a obe hry se po spusteni shazuji do listy jak kliknu nalistu ppro obnoveni tak to blikne a zase hra zuchne dolu tak nevim co s tim nemel jste nikdo tento problem ?
-
- občas něco napíše
...
tento notebook jsem si pořídil asi před 2 měsíci za 13 000Kč bez OS a přeinstaloval Linpus na Win XP Professional a veškere ovladače,které jsem nainstaloval jsem použil z Aceru Extensa 5420 a všechno mi funguje bez problému....zatím ...a notebook za takový prachy=prostě skvělý,zatím na něm mám jen hru COD 4 a COD 5 a fungují mi téměř na plno,takže jenom radost
Problem
Custe lidi... Mam Acer extensa 5430, nainstaloval sem si na ne XPcka SP3 ... a drivery sem poskladal z toho 5530 atd..... všechno šlape bezvadně až na problem ,že když ho mam dyl zaplej tak se potom strasne pomalu vypina, nechapu cim to je, poradte pls...
Acer
Zdravim, chcem si kupit NTB Acer Extensa 5430-623G32MN bez OS, je to ten isty typ ako ten co tu rozoberate, len ma trochu lepsi CPU (namiesto AMD QL-60 - 1,9GHz ma QL-62 - 2,0GHz) a namiesto 2Gb ma 3Gb ram.
Ale mam otazku ohladne grafiky.
Na stranke vyrobcu sa pise ze ma Integrated ATI Radeon™ HD 3200 graphics (256 MB of dedicated system memory, up to 1663 MB of shared system memory).
to znamena ze ma ta karta vlastnu pamat 256mb?, cize nie je z tej 2gb, resp 3Gb ramky nic zobrate-zdielane? alebo tych 256mb je uz odobrate z ramky, cize ma ten ntb o tych 256mb ram menej?
Lebo viem ze dedicated memory pri grafikach je, ze maju vlastnu pamat, ale tam je ze dedicated system memory - to ma trochu metie.
DIKY za info
P.S.: a mozte pridat aj nejake info o tom NTB, ktore su tu este neni uvedene, co by som mal vedet pred tym ako ho kupim.
A inac uz su aj na stranke Aceru ovladace pre XPcko aj orig pre tento model.
Ale mam otazku ohladne grafiky.
Na stranke vyrobcu sa pise ze ma Integrated ATI Radeon™ HD 3200 graphics (256 MB of dedicated system memory, up to 1663 MB of shared system memory).
to znamena ze ma ta karta vlastnu pamat 256mb?, cize nie je z tej 2gb, resp 3Gb ramky nic zobrate-zdielane? alebo tych 256mb je uz odobrate z ramky, cize ma ten ntb o tych 256mb ram menej?
Lebo viem ze dedicated memory pri grafikach je, ze maju vlastnu pamat, ale tam je ze dedicated system memory - to ma trochu metie.
DIKY za info
P.S.: a mozte pridat aj nejake info o tom NTB, ktore su tu este neni uvedene, co by som mal vedet pred tym ako ho kupim.
A inac uz su aj na stranke Aceru ovladace pre XPcko aj orig pre tento model.
ale ...
Tziky píše:Ohledně HD3200 : http://www.notebookcheck.net/ATI-Radeon ... 591.0.html
ano toto som cital aj pred tym, ale je tam napisane :
Theroretically, dedicated memory chips can be directly added to the chip, making it a dedicated graphics card.
pre tych co nevedia po anglicky sa tam pise ze teoreticky moze byt tato karta aj s vlastnou pamatou, tak kvoli tomu by som chcel vedet od niekoho kto ten NTB ma, ze ako to je tam - ci ma alebo nema vlastnu pamat.
dikes