vlastním tento notebook. Reklamoval som ho už 3x s roznymi závadami.Bol kupovaný v Mironete Brno(prednostný servis naozaj funguje,note sa vždy vrátil do 4 dní).Teraz Vám popíšem reklamácie :
1.Závady, ktoré som nahlásil: nefunkčný touchpad,strašne nízka kvalita mikrofonu,vytváranie otlačenia víka na plast pod klávesnicou(NTB mal vtedy 3 mesiace)
Komentár technika : vymena touchpadu,mikrofon test-OK
2.Závady, ktoré som nahlásil: "vibrujúci" a hlučný ventilátor,strašne nízka kvalita mikrofonu,vytváranie otlačenia víka na plast pod klávesnicou,prehrievanie VGA po 10min. hrania a tým sposobené trhanie prakticky každej hry.
Komentár technika : vymena CPU ventilátoru,mikrofon test-OK,na bezne opotrebeni materialu se zaruka nevztahuje,ostaní zavady se neprojevili
3.Závady, ktoré som nahlásil:opatovne som reagoval na to,že v predchádzajúcej reklamácii sa závada neprejavila,po rozhovore s operátorom,ktorý mi doporučil nech to dám reklamovať znova..som to poslal s popisom závady:strašne nízka kvalita mikrofonu,prehrievanie VGA po 10min. hrania a tým sposobené trhanie prakticky každej hry.
Komentár technika : zadna ze zavad se neprojevila.
Tak,poraďte mi prosím čo s tým.Ten mikrofón mi funguje,ale jeho kvalita je strašná(ako keby som hovoril zo sudu a trocha to šumí),no to by som prekúsol..ale tento notebook bol kúpený ako herný.Bohužial si hru možem užívať tak 10 minút,potom dosiahne VGA viac ako 100stupňov a ovládač ju spomalí,to sposobí,že sa hra trhá.Fakt neviem..čo s tým..