ACER Aspire 5930G
Nejspis to byl odkaz na stazeni nejnovejsich ovladacu z laptopvideo2go.com, kde musis k necertifikovanym ovladacum stahnout jeste modifikovany inf soubor a prepsat jim ten puvodni.
To znamena, ze rozbalis stazene ovladace z laptopvideo2go.com a stahnes si modifikovany inf soubor a presunes ho do rozbalene slozky a potvrdis prepsani a pak uz klasika instalujes
To znamena, ze rozbalis stazene ovladace z laptopvideo2go.com a stahnes si modifikovany inf soubor a presunes ho do rozbalene slozky a potvrdis prepsani a pak uz klasika instalujes
Asus ROG Strix G18
-
- občas něco napíše
MartyB35 píše:Dobrý den, chtěl bych se zeptat zda nevíte kde bych mohl sehnat ovladače na tento notebook které podporují Win 7? Například mě nejde rolovat na touchpadu, hlasitost reproduktorů atd. Děkuji za odpověď.
to ale už není věc ovladačů gk.
Nové ovladače na w7 se dají stáhnout na laptopvideo2go.com
AC AS 6920g
-
- občas něco napíše
-
- občas něco napíše
Zdravím pánové,
hrajete někdo na tomto nb World of Warcraft? Myslím, že hra je to celkem stará a grafika není nijak obzvlášt vymakaná tudíž by něměla pro acer 5930g činit větší problém. Můj stroj ji zvládá zhruba na 20fps v raidu kde se něco děje padají fps ještě níž na cca 15fps, občas se stane, že se hra na chvíli zasekne a zvuk jakoby "chrastí" Teploty se pohybují do 80° (větrák vyčištěn + chladící podložka). Tento nb má HW stejný jako MSI GX620X-CZ na kterém, podle komentáře k němu na czechcomputeru, jede hra bez problému. Zkoušel jsem výkon v 3Dmarku a je prakticky totožný s údaji v recenzích na tento nb.
Nevíte v čem by mohl být zakopán pes? Je možné, že problém souvisí se zvukovou kartou (3D mark jede v pohodě, WoW ne...)? Nebo jen tento notebook prostě WoW nestíhá? Jen bych dodal, že snížení detailů, rozlišení, vyhlazování atd. má jen minimální vliv na fps (např vyhlazování z 8 na 1, ani snížení rozlišení z 1280x800 na 800x600 nic neřeší). Díval jsem se pár stránek zpět v diskuzi a u namakanějších titulů jsou udávány hodnoty 30-60fps.
Mám čerstvě přeinstalovaný Win Vista (acer záloha) bez zbytečných programů, zkoušel jsem i přeinstalovat ovladače grafiky.
Nevím jestli by prošla reklamace, pochybuji že nb testují jinak než benchmarky a můj problém s low fps ve hrách by nezjistili.
Děkuji za návrhy a připomínky
hrajete někdo na tomto nb World of Warcraft? Myslím, že hra je to celkem stará a grafika není nijak obzvlášt vymakaná tudíž by něměla pro acer 5930g činit větší problém. Můj stroj ji zvládá zhruba na 20fps v raidu kde se něco děje padají fps ještě níž na cca 15fps, občas se stane, že se hra na chvíli zasekne a zvuk jakoby "chrastí" Teploty se pohybují do 80° (větrák vyčištěn + chladící podložka). Tento nb má HW stejný jako MSI GX620X-CZ na kterém, podle komentáře k němu na czechcomputeru, jede hra bez problému. Zkoušel jsem výkon v 3Dmarku a je prakticky totožný s údaji v recenzích na tento nb.
Nevíte v čem by mohl být zakopán pes? Je možné, že problém souvisí se zvukovou kartou (3D mark jede v pohodě, WoW ne...)? Nebo jen tento notebook prostě WoW nestíhá? Jen bych dodal, že snížení detailů, rozlišení, vyhlazování atd. má jen minimální vliv na fps (např vyhlazování z 8 na 1, ani snížení rozlišení z 1280x800 na 800x600 nic neřeší). Díval jsem se pár stránek zpět v diskuzi a u namakanějších titulů jsou udávány hodnoty 30-60fps.
Mám čerstvě přeinstalovaný Win Vista (acer záloha) bez zbytečných programů, zkoušel jsem i přeinstalovat ovladače grafiky.
Nevím jestli by prošla reklamace, pochybuji že nb testují jinak než benchmarky a můj problém s low fps ve hrách by nezjistili.
Děkuji za návrhy a připomínky
mohl bys ještě najet kurzorem na tu část kde jsou ty takty zvýšeny,a poslat screen? Každopádně jsou ty takty nízké...nejsou,špatně jsem se koukal,v zátěži je to ok,otázka je proč ta takty klesnou a proč máš tak málo FPS,ta hra zas tak náročná není...nedělal jsi něco s nastavením v nVidia panelu?
jinak zajímavá debata http://forum.doupe.cz/viewtopic.php?f=5 ... 9&start=30
jinak zajímavá debata http://forum.doupe.cz/viewtopic.php?f=5 ... 9&start=30
ACER Aspire 7730G-734G32MN / Prodáno
je možné že ti běží dost programů na pozadí,musel bys je vypnout přes "msconfig"-po spuštění- a nechat běžet jen ty nejdůležitější,pak zkusit...a možná bys mohl kouknout na teploty v HW monitoru http://www.cpuid.com/hwmonitor.php ,možná šaškuje i HDD,zvykne se v tomto notesu dost hřát
ACER Aspire 7730G-734G32MN / Prodáno