Změna jazyka
Změna jazyka
Mám notebook ASPIRE Extensa 5430 a na něm byla při první instalaci nainstalována slovenska verze Vista Premium a nyní bych tam chtěl dostat českou verzi.
Pokud spustím Recovery proces přes alt+F10, tak mi nenabídne výběr jazyka, ale rovnou se spustí slovensky.
Pokud spustím Recovery proces z Recovery DVD, které jsem si vytvořil na slovenské verzi, tak mi sice na začátku nabídne výběr jazyka a první kroky instalace jsou opravdu česky (kopírování), ale nakonec se stejně nainstalují slovenské Visty.
Na podpoře mi řekli, že se po prvním vyběru jazyka, ostatní varianty smažou. Jediná možnost je prý poslat to k nim.
Má s tím někdo zkušenost? Opravdu je to jediná možnost nebo mi někdo poradí nějakou fintu?
Díky předem za pozitvní i negativní odpověď.
Pokud spustím Recovery proces přes alt+F10, tak mi nenabídne výběr jazyka, ale rovnou se spustí slovensky.
Pokud spustím Recovery proces z Recovery DVD, které jsem si vytvořil na slovenské verzi, tak mi sice na začátku nabídne výběr jazyka a první kroky instalace jsou opravdu česky (kopírování), ale nakonec se stejně nainstalují slovenské Visty.
Na podpoře mi řekli, že se po prvním vyběru jazyka, ostatní varianty smažou. Jediná možnost je prý poslat to k nim.
Má s tím někdo zkušenost? Opravdu je to jediná možnost nebo mi někdo poradí nějakou fintu?
myslím že ve Vistě to nejde tak jednoduše jako ve W 7,pokud nemáš Vistu Ultimate,pak to udělej podle tohoto http://jirivanek.eu/jak-snadno-lokalizo ... do-cestiny
ACER Aspire 7730G-734G32MN / Prodáno
- stavač
- guru
- Kontaktovat uživatele:
Re: Změna jazyka
HoperG píše:Mám notebook ASPIRE Extensa 5430 a na něm byla při první instalaci nainstalována slovenska verze Vista Premium a nyní bych tam chtěl dostat českou verzi.
Ak je v ponuke na notbuku 10 jazykovich verzii tak použi vistalizator verzie 2.10 a z nim si spustiš z visti jazyk
jazyki: http://www.froggie.sk/lp32rtm.html
Mám naprosto stejnej problém, kámoš při prvotní instalaci chybně zadal angličtinu a teď tam chce češtinu.
To mi jako chcete říct, že ta prvotní instalace nejde opětovně spustit, to jako, když někdo udělá na začátku chybu, tak je vše v háji??
Vždyť to musí jít nějak opětovně spustit, z toho skrytého partition, odkud se to zavádí při prvotní instalaci néé...
To mi jako chcete říct, že ta prvotní instalace nejde opětovně spustit, to jako, když někdo udělá na začátku chybu, tak je vše v háji??
Vždyť to musí jít nějak opětovně spustit, z toho skrytého partition, odkud se to zavádí při prvotní instalaci néé...
Gogo píše:přepni v biosu p2p recovery na enable,po restartu kombinace kláves - Alt-F10 a udělej reinstal
to je sice hezký, ale pořádně si přečti jak to popisuje v prvním postu jak funguje recovery....
F2 - bios - enable recovery - save - Alt +F10 - spustí se recovery, ale když už jsi jedou při prvotní instalaci nastavil určitej jazyk instalace OS jsi v háji, recovery ti nabídne jenom jazyk ve kterém ti bude ukazovat průběh obnovy instalace, ale naistaluje OS v té samé mutaci jak jsi ji měl - změna jazyku OS není nabídnuta!!!!!!
možná jak komu,mě z PQ service nic nevymazalo,ale to je jedno,pokud máš naprosto stejný problém,můžeš ho naprosto stejně řešit,anebo v tom vidíš další háček?
...a už vůbec jsem nepochopil tvoje mentorování,jen jsem odpovídal na tvoje dotazy,přečti si co jsi napsal a pak mě buzeruj,abych si četl první příspěvek...proč pak jsi ho nečetl ty?
...a už vůbec jsem nepochopil tvoje mentorování,jen jsem odpovídal na tvoje dotazy,přečti si co jsi napsal a pak mě buzeruj,abych si četl první příspěvek...proč pak jsi ho nečetl ty?
ACER Aspire 7730G-734G32MN / Prodáno
Gogo píše:možná jak komu,mě z PQ service nic nevymazalo,ale to je jedno,pokud máš naprosto stejný problém,můžeš ho naprosto stejně řešit,anebo v tom vidíš další háček?
nonono hned se zase neurážej, jaká buzerace, vždyť jsem žádná silná slova nepoužil, jen jsem podotknul co se píše v prvním přízpěvku a připadlo mi, že sis ho nečetl, jestli jsem se Tě nějak dotknul tak se VELMI omlouvám!!!!
už mám strach něco tady na tom fóru napsat a to jsem tu dva dny i cestou.....