Prosim Vas nemate nekdo ovladace na HD4650 grafiku.
-
- občas něco napíše
Prosim Vas nemate nekdo ovladace na HD4650 grafiku.
Prosim Vas nemate nekdo ovladace na HD4650 grafiku. Nemuzu je sehnat. Diky moc.
-
- občas něco napíše
Gogo píše:http://support.amd.com/us/gpudownload/Pages/index.aspx
Gogo nevsimnul jsem si ze by tam meli podporu HD4650 do notasku. A programek na predelani nepodporuje HD4000 radu. To mi moc nepomuze.
Kdyz si das primo odkaz pres graphics notebook drivery nic ti to nenalezne nasel jsem jen beta verze na 7 a z toho stahl driver jenze samozrejme nepodporuje Visty tedy primo Catalist control center pro visty. A to se snazim poresit hlasi mi to pri nabehnuti ze nespolupracuje s danym operacnim system aspon si dam uz lepsi rozliseni.
http://www.driversdown.com/driverslist/s_3_1.shtml
já tedy ATI nemám,ale myslím,že když stáhneš poslední Catalysty,tak musí! podporovat i tvoji kartu,pochybuji že by na každou kartu vydávali zvlášť ovladače,takže co funguje Pythonovi,musí i tobě
já tedy ATI nemám,ale myslím,že když stáhneš poslední Catalysty,tak musí! podporovat i tvoji kartu,pochybuji že by na každou kartu vydávali zvlášť ovladače,takže co funguje Pythonovi,musí i tobě
ACER Aspire 7730G-734G32MN / Prodáno
-
- občas něco napíše
Pythone zamysli se ty nad sebou, kdyz te spis nez pomoct zajima gramatika. Spis ty by si mel bejt slusnejsi. Koukam ze vsude na forech se najdou lidi jako ty.
Jinak nic vezlem Gogo, bohuzel nefunguje. Neni to jen muj pripad. Nasel jsem ze to uz tady nekdo resil. Ale nikdo nic nevyresil ).
Problem je ze probehne instalace vsechno jak ma, dokonce i restart ale po nabehnuti systemu se nic nestane. Neprepise ovladace. Catalyst jako takovy se da nainstalovat ale kdyz mi nepracuje s grafickou kartou tak je na nic.
Stahnul jsem ovladace od HPcka na HD4650 bohuzel to same, sice uz mi nesla hlaska nazacatku zas ale nejsou funkcni hry proto jsem to dal i do prispevku ACER. Na ten muj model proste nema Acer podporu. Kdyz jsem zadal primo je tak mi napsali, ze jestli chci ovladace tak mi je za 1300,- poslou. Zajimavej pristup. Jinak mam Acer spirit 8730G http://www.acer.cz/acer/service.do?Lang ... 3332929706
Mel jsem si ho koupit s G-force ).
Dalsi problem mam ten ze se mi po instalaci zobrazi ze mam jen 3GB ramky misto 4GB. Prej za to muzou ovladace na grafickou kartu.
Zkusim ten druhej odkaz vypada slybne. Dekuju moc tohle jsem po 4h nenasel. Jen by me zajimal jak to udelam az si budu chtit nainstalovat 7.
Jinak nic vezlem Gogo, bohuzel nefunguje. Neni to jen muj pripad. Nasel jsem ze to uz tady nekdo resil. Ale nikdo nic nevyresil ).
Problem je ze probehne instalace vsechno jak ma, dokonce i restart ale po nabehnuti systemu se nic nestane. Neprepise ovladace. Catalyst jako takovy se da nainstalovat ale kdyz mi nepracuje s grafickou kartou tak je na nic.
Stahnul jsem ovladace od HPcka na HD4650 bohuzel to same, sice uz mi nesla hlaska nazacatku zas ale nejsou funkcni hry proto jsem to dal i do prispevku ACER. Na ten muj model proste nema Acer podporu. Kdyz jsem zadal primo je tak mi napsali, ze jestli chci ovladace tak mi je za 1300,- poslou. Zajimavej pristup. Jinak mam Acer spirit 8730G http://www.acer.cz/acer/service.do?Lang ... 3332929706
Mel jsem si ho koupit s G-force ).
Dalsi problem mam ten ze se mi po instalaci zobrazi ze mam jen 3GB ramky misto 4GB. Prej za to muzou ovladace na grafickou kartu.
Zkusim ten druhej odkaz vypada slybne. Dekuju moc tohle jsem po 4h nenasel. Jen by me zajimal jak to udelam az si budu chtit nainstalovat 7.
hm,to ale není ani tak problém Aceru,jako ATI resp. AMD,takový bordel v ovladačích jsem snad neviděl...tady máš driver k tomu svému ftp://ftp.work.acer-euro.com/notebook/a ... a/Drivers/
a s těmi RAMkami je to normální,pokud máš 32 bit systém
tys kupoval notes bez systému?
a s těmi RAMkami je to normální,pokud máš 32 bit systém
tys kupoval notes bez systému?
-
- občas něco napíše
..
Ne koupil jsem se systemem. Jen ze sehnal jsem ho se s levou s tim ze byl rozbalenej. No a nakonec tam nekdo rozes.... totalne system. Tak ze system padal neslo nic otevrit a podobne. Kdyz jsem se dotazal prodejce na CDCko tak mi rekl co bych chtel kdyz mam slevu. Jinak sleva cinila 1000,- moc jsem neusetril. Mel jsem to vratit a byl by klid. Dekuju moc za odkazy. Nechapu kde si k nim prisel. Sice stavim jen stolni pocitace obcas notasky pro zname ale vzdy jsem mel CDcko s ovladaci nebo to slo bez problemu stahnout. Tady jsem si nevedel rady .
-
- píše často
Takový problém jsem měl taky.Máš dvě možnosti.Ta první je si napsat Aceru a oni ti pošlou odkaz na nějaký jejich neoficiální stránky.Já už si ho nepamatuji.Ovladač mám v pc.Je to verze VGA ATI v8.563.Poté nainstaluj nový Ati Catalyst 9.6 a vše pojede jako namydlený blesk.
Máš pravdu,já tuto grafiku také vlastním a bohužel nemá podporu ani na Ati stránkách a ani na Aceru.jako by tento notebook nikdy neprodávali.Xp nikdy do tohoto notebooku nedostaneš,z důvodu grafického ovladače.
Na Ati stránkách je ovladač na Win 7 a ten by měl taky fachat.Ozkoušej ho,jestli nechceš čekat na odpověd z Aceru
Máš pravdu,já tuto grafiku také vlastním a bohužel nemá podporu ani na Ati stránkách a ani na Aceru.jako by tento notebook nikdy neprodávali.Xp nikdy do tohoto notebooku nedostaneš,z důvodu grafického ovladače.
Na Ati stránkách je ovladač na Win 7 a ten by měl taky fachat.Ozkoušej ho,jestli nechceš čekat na odpověd z Aceru
Notebook Acer Aspire 6930g Intel Centrino T6400 2x2.0GHz,4096 Ram DDR2 800MHz,ST9500 500GB,Ati Mobility Radeon 4650 1024 Mb (2304Mb Hyper Memory),displey 16 HD 1366x768,Windows 7 x64
-
- píše často
3giga ram ti to ukazuje správně.Navíc máš 32bitový systém,který víc nevyužije a ta druhá důležitější věc je,že 1giga Ram ti schramstne grafika.Určitě to máš napsaný na notebooku na štítku.
Up to 2304 MB Ati Mobility Radeon HD 4650 HyperMemory.
Tý to bere automaticky BIOS
Up to 2304 MB Ati Mobility Radeon HD 4650 HyperMemory.
Tý to bere automaticky BIOS
Notebook Acer Aspire 6930g Intel Centrino T6400 2x2.0GHz,4096 Ram DDR2 800MHz,ST9500 500GB,Ati Mobility Radeon 4650 1024 Mb (2304Mb Hyper Memory),displey 16 HD 1366x768,Windows 7 x64
na Aceru podpora je,ale ne na Českém,jinak je to už vyřešeno,PQ service a původní tovární nastavení
Ramku schramstne až po adresaci,ale v přehledu,když dáš "tento počítač" a vlastnosti,by mělo ukazovat reálnou velikost osazených RAMek,t.j.4 GB
Ramku schramstne až po adresaci,ale v přehledu,když dáš "tento počítač" a vlastnosti,by mělo ukazovat reálnou velikost osazených RAMek,t.j.4 GB
Naposledy upravil(a) Gogo dne 19 čer 2009 10:55, celkem upraveno 1 x.
-
- píše často
-
- občas něco napíše
Podekovani
Moc dekuju GOGOvi za pomoc a trpelivost. Moc dekuji.
Ovladac ze 7 sice funguje ale nerozumi si to pak s catalystama. Bohuzel kdyz jsme pak zkousel preinstalaci tak jsme si neuvedomil ze nestaci jen odebrat ovladac ale natvrdo rict systemu ze tam ma dat jinej porad se mi tam vracel ovladac ze 7 moje chyba.
Jinak GOGO zkousel jsem pak jeste jednou preinstalaci a ta sada klavesnic pak funguje.
Z Aceru mi napsali kdyz jsme je zadal o odkaz na grafickou kartu ze mi za 1350,- poslou cdcko nebo at jim to poslu do servisu.
Ovladac ze 7 sice funguje ale nerozumi si to pak s catalystama. Bohuzel kdyz jsme pak zkousel preinstalaci tak jsme si neuvedomil ze nestaci jen odebrat ovladac ale natvrdo rict systemu ze tam ma dat jinej porad se mi tam vracel ovladac ze 7 moje chyba.
Jinak GOGO zkousel jsem pak jeste jednou preinstalaci a ta sada klavesnic pak funguje.
Z Aceru mi napsali kdyz jsme je zadal o odkaz na grafickou kartu ze mi za 1350,- poslou cdcko nebo at jim to poslu do servisu.