NEW Aspire 6920G-(45nmPenryn,NV9500GS 512MB,GEMSTONE BLUE)
netusi nekdo k cemu je tenhle konektor?(v zlutem ramecku) http://img33.imageshack.us/img33/8260/c ... d02uoq.jpg
Display
Lidi, problem! Vse OK, resetnu, vse se normalne ukonci, tak jak ma a najednou nenaskocil display! System se ukoncil uplne normalne. Nejede ani kdyz pripojim externi monitor. NO SIGNAL. Prepina Fn-kem jsem to zkousel, externi proste taky nic! Pred tim sem tam mel, stejne jako vetsinou, zapnuty EVGA Precision. Jen na sledovani teploty a FPS! Zadne upravy taktu! HDD nacita, ale vypada to, ze do win nenajede... Existencne notes potrebuju, tak ho nechci zasilat do servisu. Stejne budu mit u sebe potrebne doklady az za tyden. Tak prosim radte... Kazda rada dobra
Existuje program, ktery celou tu praci udela.... Bud si to natahne z flasky, nebo se to vypali na CD, odpoji se disk a nabootuje to z mechaniky. Navod mam na jinem PC, ale rad vam tu poslu odkaz, az u nej budu. Jinak byl bych rad za napady, ne za otazky... Prolezl jsem net, par navodu sem nasel, ale bud to na mem notebooku neslo, nebo nefungoval. Ale usoudil jsem, ze se to uz par lidem stalo a par lidi to vyresilo. Jelikoz mam tyden cas, nez to budu moct poslat, zajimam se o napady...
nevím co přesně chceš slyšet, stalo se to hodně lidem a skončili v servisu na výměně základní desky, doteď jsi nenapsal, jestli se dostaneš do biosu, co se vůbec děje na displeji, cos prováděl...to se ti pak hledá a kecá, když víš, cos dělal, nikdo jiný to tady neví, proto buď tak laskav a buď se rozepiš, anebo nebuzeruj pokud totiž notebook nereaguje, nic si z flashky nenatáhne, nepojede ti ani mechanika, prostě vůbec nechápu o čem mluvíš
ACER Aspire 7730G-734G32MN / Prodáno
-
- občas něco napíše
trotl
už vím jak na to, až začne trotlovat tak v rm clocku zapnout a zase vypnout throtlovani v advanced (všechny 4 položky), tak mi to funguje, ještě by to chtělo automaticky script
AC AS 6920g