NEW Aspire 6920G-(45nmPenryn,NV9500GS 512MB,GEMSTONE BLUE)
Mno styhle stranky uz jsem si to jednou delal a bylo to teda nic moc musel jsem si to pak nak delat sam...... ale tak teda dam to podle ty stranky.
A pak teda jsem si stahl ten HWmonitor a teplota grafiky pri klidu ukazu je kolem 45 - 50 stupnu.
A v Rm clocku procesor na mobile nastaveno mam spis by me zajimalo jestli tam nekde nemam zmenit jeste neco pac tam toho prece jen na odskrtani je moc ..... ale skusim teda neco zaparit zatim takhle a pak dam vedet
A pak teda jsem si stahl ten HWmonitor a teplota grafiky pri klidu ukazu je kolem 45 - 50 stupnu.
A v Rm clocku procesor na mobile nastaveno mam spis by me zajimalo jestli tam nekde nemam zmenit jeste neco pac tam toho prece jen na odskrtani je moc ..... ale skusim teda neco zaparit zatim takhle a pak dam vedet
-
- občas něco napíše
Zdrawim
...mam ten isty problem...wsetko som nastawil podla obrazkow a stale mi fps pada...mam win 7 ... Intel® Core™2 Duo Processor T7500 .... bios V1.10
frekvence procesoru jsem mel nastavene taky podle obrazku (pak jsme si to trochu upravil podle sebe, nic razantniho), opravdu mi pohohlo ale az vycisteni vetraku (mam stlaceny vzduch v plechovce), teplota procesoru mi razem klesla o cca 10° (i iddle i ve hrach) a hry se prestaly sekat (mam teda puvodni Visty)
Acer Aspire 6920G, C2D 2GHz, 2x2GB RAM, NVIDIA GeForce 9500M GS, Win Vista HP
Asus A6Rp, Celeron M 1,6GHz, 1GB RAM, ATI Radeon Xpress 200M, Win XP Profesional
Asus A6Rp, Celeron M 1,6GHz, 1GB RAM, ATI Radeon Xpress 200M, Win XP Profesional
jo přesně tak, vůbec to není "ten jistý problém", ale problém s přehříváním u všech notesů zanesených prachem, normální ochrana komponentů. Jak říká Gossen, sundat kryt zespodu, vyfoukat z venku dovnitř přes výdech a větrák stlačeným vzduchem a na 99% bude všechno jako předtím
ACER Aspire 7730G-734G32MN / Prodáno
-
- občas něco napíše
Dikes :)
taQ som poctiwo powysawal book a ide zatim fajne ziadne sekanie ani padanie fps stale okolo 100 takze dik ese raz
kojera
Zdravim mam takovy problem..... jakmile zpustim nejakou hru po minute nebo dvou se me zacnou sekat hry....jakekoliv vzdy po dvou minutach....zkousel jsem i programi na mereni teploty a teploty jsou v poradku....nevite nekdo cim to je?....... a vetraky mam procistene.....
-
- občas něco napíše
FPS
...FPS a stale pada aj po cisteni a rozobrati...
-
- občas něco napíše
resetnul jsem a nenajela obrazovka. Proste tma. Vse se normalne ukoncilo, reset a uz nenabehla.... Pred tim sem mel spusteny evga precision, ale nic sem neprenastavoval. Jen jsem, jako vzdy, sledoval FPS. Tak me napadlo, ze se tam neco jen preplo a bude stacit reset biosu. Nebo to nejak nahodit do tovarniho nastaveni. Jinak kdyz to zapnu, porad sviti modra dioda od bluetooth... Zvuk windows neni slyset, takze nepredpokladam, ze by to nabootovalo...
-
- píše často
kojera
Zdravim mam takovy problem..... jakmile zpustim nejakou hru po minute nebo dvou se me zacnou sekat hry....jakekoliv vzdy po dvou minutach....zkousel jsem i programi na mereni teploty a teploty jsou v poradku....nevite nekdo cim to je?....... a vetraky mam procistene.....