Rada ohledně Backup
Rada ohledně Backup
Zdravím.Chtěl jsem se zeptat: když jsem udělal pomocí Em. technology zalohu , a budu to chtít po navratu ze servisu obnovit, tak jestli to bude pak, tak jak jsem to ted měl. Jde oto, že ta zaloha má cca 14,5 GB a C: je obsazeno cca 23,7 GB.Ta zaloha se dělá jen to co tam bylo přidáno k puvodní - factory záloze na těch DVD???Tak by to i vycházelo.Díky všem za nějakou odpověď.
jsme se asi nepochopili.To mi je jasné,ale nevím proč ta moje zaloha má jen 14 GB když disk je obsazený 23,7 GB. To jak bude nahrána factory nastavení - to z vyrobý tak pak přes em. technology tam hodím ten muj backup který má 14 GB a bude to jak ted jo?Tzn že ta factory musí mít tak 8 GB a to se doplní těmi 14 GB na těch 23. Funguje to tak?Nechci totiž ztratit to, jak to ted mám.
je to tak že chci ted notas poslat do servisu, tak tam musím hodit tovarni nastabveni.proto jsem si udelal zalohu pamoci em. technology abych potom jak mi to prijde to mel stejne jak ted.jde oto ze ta zaloha co jsem ted udelal ma 14 GB a disk C je obsazeny nejak 23 GB,tak jde oto jak se mi to pak obnoví nebo jak to stím je
No ja mam prave skusenost s tym, ze sa data pri zalohovani komprimovali... ale to nebolo Em. technology (preto som dal na koniec ten otaznik - Em.t. islo kade lahsie hned po prvom zapati notasu ), ale Norton Ghost a myslim, ze sa tam dokonca dala aj nastavit uroven kompresie - kazdopadne som dokazal spravit image plnej 8GB systemovej particie (C: ) na jedno DVD a este na tom DVD zostalo aj niekolko sto MB volnych...