ACER Aspire 5930G
digitální tv
čauves draci,
nevíte někdo jak zprovoznit digitální televizi? anténu tam sice píchnu, ale pak nevim co s tim dál... díky moc za rady
nevíte někdo jak zprovoznit digitální televizi? anténu tam sice píchnu, ale pak nevim co s tim dál... díky moc za rady
-
prometheus.cz
- občas něco napíše
Ahojte,
konečně jsem se rozhodl přejít na 64bit Visty, ale mam tu zatím dva problémy:
1. nefunguje regulace jasu displeje
2. nejde spustit program Acer ePower
Můžete mi stím někdo pomoci? děkuji.
a PLS, je možné že už tu to někdo řešil, ale čas na hledání nemám. díky za ochotu.
to xxx123:
Ze by třeba zkusit spustit nějaký program? třeba Windows Media center... ten uz se pri nastavovani DVB-T povede...
Můžete mi stím někdo pomoci? děkuji.
a PLS, je možné že už tu to někdo řešil, ale čas na hledání nemám. díky za ochotu.
to xxx123:
Ze by třeba zkusit spustit nějaký program? třeba Windows Media center... ten uz se pri nastavovani DVB-T povede...
-
prometheus.cz
- občas něco napíše
prometheus.cz píše:Ahojte,
Tak 2. problém řeší ten 1...
ePower nefungoval ve verzi 3.0 ale verze 2.5.neco funguje a tím pádem i jas displeje, sic nejde ovladat klavesovou skratkou, ale alespon nejak...
zdali mate lepsi reseni tak mi dejte vedet...
Zdravim, tak konecne som vyriesil problem s nefunkcnym subwooferom vo win 7. Trochu sme to s Roxetom riesili cez SZ a tak tu hodim ovladac s ktorym sa mi ho aspon podarilo sprevadzkovat. Hra sice tichsie ako vo win vista alebo xp ale aspon ide. Keby ste niekto mali driver, s ktorym hra subwoofer normalne nahodte ho sem. Tento co sem davam je pre tych, ktorym s novymi ovladacmi subwoofer nejde alebo "chrchle".
[ ODKAZ ] (odskusane na win 7 x64 ale je to aj verzia pre 32 bit)
[ ODKAZ ] (odskusane na win 7 x64 ale je to aj verzia pre 32 bit)
Naposledy upravil(a) M4jky dne 07 říj 2009 16:29, celkem upraveno 1 x.
Ovladače na Win 7
Zdravím, velmi nutně bych k tomuto NB potřeboval ovladače pro Windows 7.... jsou někde ke stažení? Na stránce Aceru nikoliv...
za případnou odpověď děkuji
za případnou odpověď děkuji
Nazdar, potreboval by som poradiť ako vymontovať z notebooku dvd mechaniku. Odpoveď sa zdá byť jednoduchá ale žiadny šróbik na povolenie mechaniky na spodnej strane ntbooku nieje. Skúšal som hladať aj na nete a nikde nič. Keď som otvoril spodný kryt tak tam už mechanika nezasahuje. Vybrať ju chcem preto, že vydáva pri bootovaní a načítavaní winu zaujímavé zvuky, asi sa tam niečo uvolnilo alebo tam zapadol nejaký bordel. Ďakujem za radu.