Výdrž baterie u Aspire 6920
stejný problém
Dobrý den, mám NB FS a po nainstalování win 7 cca po týdnu baterie ukazuje ať zvážím výměnu baterie. Baterie vydrží taky asi 2x méně (z 2 hodin pouze hodinu). Kdyby někdo zjistil co s tím dejte vědět.
Můj první výtvor www.lipovsky.kvalitne.cz
Pridavam se k tomuto problemu taky, po nainstalovani win 7 a zhruba po cca 3 mesicich mi baterie ukazuje uroven opotrebeni na 55, a zhruba po mesici uz mam uroven opotrebeni 70% a ukazuje me to vymenu baterie. Jeste bych se chtel zeptat jestli to neni treba adapterem, mam adapter na kterem je output 19V, pritom moje baterie ma jen 11,1 V. Je to v poradku?
Acer Aspire 7730g
Acer Aspire 7730g
Taky se přidávám k tomuto problému, po nainstalování Windows 7 se mi po cca 2 dnech objevila u baterie zpráva Zvažte možnost výměny baterie a baterka mi vydrží asi 40 minut. Před instalací win 7 jsem na notebooku měl nainstalovanou RC verzi win 7 a bylo to bez problémů...
Sice nemám aspire 6920g, ale myslim, že tento problém se objevil u celé řady modelů.
to dzulio: notebook u Mastra byl kupován 04/09 a normální záruka na baterku je 6 měsíců, takže už je to pasé
Sice nemám aspire 6920g, ale myslim, že tento problém se objevil u celé řady modelů.
to dzulio: notebook u Mastra byl kupován 04/09 a normální záruka na baterku je 6 měsíců, takže už je to pasé
ACER Extensa 5630G
Core 2 Duo 2,1 GHz T5800
15.4" WXGA CrystalBrite
2GB Ram
ATi Radeon HD 3470 256MB
HDD 320GB 5,4k
Core 2 Duo 2,1 GHz T5800
15.4" WXGA CrystalBrite
2GB Ram
ATi Radeon HD 3470 256MB
HDD 320GB 5,4k
Zdravim,
me se tento problem s baterkou take projevil po instalaci win7. Mam v NB vice OS a uvsech se to projevilo ve stejenou chvili:D:D
Jinak kamarad ma take 6920g a ma tam jen org. visty od aceru a take po pul roce je jeho baterka v haji...Nekde bude problem, ale to mame asi vsici smulu:(
me se tento problem s baterkou take projevil po instalaci win7. Mam v NB vice OS a uvsech se to projevilo ve stejenou chvili:D:D
Jinak kamarad ma take 6920g a ma tam jen org. visty od aceru a take po pul roce je jeho baterka v haji...Nekde bude problem, ale to mame asi vsici smulu:(
Acer Aspire 6920G-582G32MN : HDD 320Gb, CPU 2,0Ghz Core2(T5800), GeForce9500M 512Mb, 16" HD, WinXp , Debian
-
- občas něco napíše
výdrž baterie
Mám pro všechny smutnou zprávu - jedná se o pěknou lumpárnu a vzhledem podle vaších info o různých výrobcích baterii - není přímo problém zde. Vzhledem k tomu , že mám stejný problém mohu upozornit, že ani výměna baterie vám dlouho nevydrží a to mám, měl jsem novou cca 2 měsíce a to od jiného výrobce a opět stejný problém. mám Acer ext 5630. Poněvadž jsem si řekl, že stará je na odpis tak jsem ji rozebral a přeměřil a jsem docela překvapen v jak dobré kondici jsou samotné články. Po nabití mají něco přes 12,5V a v zátěži klesá pozvolna, tzn. při odběru cca 2A klesne na 11,1V po 15 min. což si myslím je velice solidní, vzláště když baterie má parametry 11,1V 4400mA. Problém je až při měření výstupu tzn. na konektoru (až za elektronikou baterie) tam je při plném nabití pouze 10,95V. Z tohoto důvodu si myslím, že problém je v samotné elektronice baterie a tak dalece mé znalosti nedosahují, ale podle fora bych viděl úzkou souvislost s WIN7. Nejsem schizofrenik, ale druhá zničená baterie je pro mne jasným důkazem (tu ještě naštěstí vyreklamuji). Na servisu kývali jen rameny a tak to nechávají vše na spotřebiteli. Mnoho zdaru při podpoře podnikání výrobců baterii.