ACER Aspire 5930G
Jojo zkušenosti velmi dobrý s podložkou mi teploty na všech částech notebooku klesly tak o 10 stupňů když dám otáčky ventilátorů na max to používám právě při hraní her nejvíc. Jinako dobře chladí i na nejmenší otáčky. Já ji hlavně taky kupoval kvůli hardisku míval jsem na něm přes 50 stupňů no a když jí používám tak nepřesáhne 40 což už je o hodně lepší.
- Chlebovnik
- guru
SirAndrew píše: http://s2.imgupload.cz/img/--/77766/AMp ... 35ZCT0.png
http://s2.imgupload.cz/img/--/77767/Yh4 ... 35ZCT0.png
tak se podivej sam
Hej tak to je hukot.
• Aspire V3-571G | 15.6" FHD IPS | i5-3230M | nVidia GT 640M | 8 GB RAM | Intel 80 GB SSD + 1 TB HDD
ASUS VX239H | SteelSeries 6Gv2 | Logitech MX518 | Tesoro Aegis X4 | Zalman NC2000
• ThinkPad T61p
ASUS VX239H | SteelSeries 6Gv2 | Logitech MX518 | Tesoro Aegis X4 | Zalman NC2000
• ThinkPad T61p
Psali že to je nový hardisk? Bo moje zkušenost je taková že jsem si u nich nechal opravit notebook se mi vililo pivo na něj a místo nové klávesnice což jsem si myslel že je nová tak poslali repas no a samozřejmně že klávesnice po 2 měsících začla blbnout. Tak jen tak pro zajmavost jestli to tak náhodou nedělaj aj u reklamací. Jinač to že je to repas jsem si všiml až u toho dokladu je to tam někde napsané a taky podle ceny klávesnice za 175,- na tento noťas.
no co si matne pamatuju, nemam to ted u sebe ale psali tam ,,vymenen harddisk", tamten byl totiz uplne podelanej, to nevim jak by dali dohromady
kazdopadne me se do pc vylila horka cokolada ve vlaku ale jen malo.. nastesti a to hned z kraje kdyz sem mel NTB novej a nic se s tim nestalo
xxx123 - televizi jsem rozchodil v poho, pripojis antenu a pokud neznas nejaky jiny programy tak pouzijes klasickej acerovskej a jedes.. ale funguje mi jen v Praze protoze v Olomouci na private neni nebo jeste v dobu kdyz jsem to zkousel nebylo digitalni vysilani
kazdopadne me se do pc vylila horka cokolada ve vlaku ale jen malo.. nastesti a to hned z kraje kdyz sem mel NTB novej a nic se s tim nestalo
xxx123 - televizi jsem rozchodil v poho, pripojis antenu a pokud neznas nejaky jiny programy tak pouzijes klasickej acerovskej a jedes.. ale funguje mi jen v Praze protoze v Olomouci na private neni nebo jeste v dobu kdyz jsem to zkousel nebylo digitalni vysilani
ovladače
Zdarec...mrzí mě že na stránkách aceru jsou ovladače na windows 7 od modelu 5935g ale na tento model nejsou... Když chci nějaké ovladače nainstalovat přes režim kompatibility tak i tak to nejde...nemáte tu někdo funkční všechny ovladače na Windows 7? Docela by se hodili....už bych rád na ty 7 přešel..díky za help
ACER 5930g > Asus K53sv