mám problém s Acer Ferrari One 200. Můžete mi někdo poradit?

notebooky Acer (Aspire, TravelMate) a vše kolem
GoSystem
občas něco napíše

mám problém s Acer Ferrari One 200. Můžete mi někdo poradit?

Příspěvekod GoSystem » 05 led 2010 08:45

Koupil jsem tento notebook pro použití k servisu plynových zařízení. Ale většina programů pro tyto diagnostiky je vytvořená pro Win XP. A protože se jedná o dost drahé programy je nemyslitelné je pořizovat znovu pro Win7. Navíc většina výrobců v tomto systému ani programy nemá. Lze někde sehnat ovladače pro tento systém vč. chipsetů základní desky popř.biosu??

stavač
guru
Kontaktovat uživatele:

Re: mám problém s Acer Ferrari One 200. Můžete mi někdo pora

Příspěvekod stavač » 05 led 2010 12:02

GoSystem píše:Koupil jsem tento notebook pro použití k servisu plynových zařízení. Ale většina programů pro tyto diagnostiky je vytvořená pro Win XP. A protože se jedná o dost drahé programy je nemyslitelné je pořizovat znovu pro Win7. Navíc většina výrobců v tomto systému ani programy nemá. Lze někde sehnat ovladače pro tento systém vč. chipsetů základní desky popř.biosu??

Nainštaluj si Everest a tim zistiš ustrojstvo notbuka a podla toho treba vyhladat ovladače na XP, nabotovat to budeš moset z USB kluča alebo bud z ex. mechaniky, z hdd alebo ex. hdd, ak ten notbuk nebude mat IDE mod čiže native tak tam budeš moset integrovat sata ovladače, ked sa rozhodneš že pojdeš na XP tak si vytvor recovery tvojho systemu W7
P 3-733MH, zd: MSI, ram 640MH pc133, hdd 40Giga+hdd 60Giga, Ati Radeon 9600 AGP 8x, os Windows vista Ultimate SP2 An+Ua+Ru+Sk

felixf
občas něco napíše

to není problém s acer ferrari přece

Příspěvekod felixf » 07 led 2010 09:55

to je problém se systémem a ne s notebookem. Jinak nechápu jak něco co funguje pod XP by nemělo fungovat pod W7 ale možné to je protože acer jede na 64bit a pokud máš verzi XP na 32 bit je možný že haprujou ovladače jinak mě nic nenapadá :?
acer ferrari one

stavač
guru
Kontaktovat uživatele:

Re: to není problém s acer ferrari přece

Příspěvekod stavač » 07 led 2010 10:59

protože acer jede na 64bit a pokud máš verzi XP na 32 bit je možný že haprujou ovladače jinak mě nic nenapadá :?[/quote]

A kde si na to došiel? k danemu systemu su prislušne ovladače aby bez problemov fungoval
P 3-733MH, zd: MSI, ram 640MH pc133, hdd 40Giga+hdd 60Giga, Ati Radeon 9600 AGP 8x, os Windows vista Ultimate SP2 An+Ua+Ru+Sk

GoSystem
občas něco napíše

Díky moc všem

Příspěvekod GoSystem » 07 led 2010 11:50

Díky, ale už je to vyřešené...

Pomoc jsem našel na foru:
http://notebooky-forum.notebook.cz/view ... 601#224601

Kde našli řešení a po instalaci doporučených programů fungují i programy s kterými jsem se začínal loučit..

díky všem...

Zpět na „notebooky Acer“