Aspire one D250

notebooky Acer (Aspire, TravelMate) a vše kolem
seamus_22
občas něco napíše

Aspire one D250

Příspěvekod seamus_22 » 13 led 2010 22:50

Takze toto je netbook a je v nom vpred nainstalovany OS Win Xp Home Edition ULCPC.. vymazal sa mi zavadzac taze ho musim preinstalovat.... Pls poradte mi pretoze neviem ci mozem instalvat normalny XP home edition alebo konkretne to ULCPC... pretoze to nikde neviem na nete najst... Ide hlavne o to... ze na netbooku mam licencnu nalepku a chcem aby mi fungovala cize musim stihanut spravnu verziu.. takze iba ten home edition alebo to ULCPC?

dzulio
píše často

Příspěvekod dzulio » 13 led 2010 22:52

na tomto notese nie je mozne spustit instalaciu zo skrytej particie?

djmicho
guru

Příspěvekod djmicho » 13 led 2010 23:17

alt+F10 nebo tak nějak při startu pc... a najede ti D2Drecovery od aceru, prvně se koukni , jestli maš v biosu D2Drecavery enabled
[url]https://valid.x86.fr/na6qv4][img]https://valid.x86.fr/cache/banner/na6qv4-5.png[/img][/url]

seamus_22
občas něco napíše

Příspěvekod seamus_22 » 13 led 2010 23:36

to neide... pretoze som si tam nainstaloval OS Ubuntu.. teraz som ho odstranil ale ono to vymazalo aj ten spominany zavadzac... takze sa mi neotvori grub.. proste zapnem a vyjde error... ano je tam ta skryta particia.. lenze som rozdeloval disk a dalo sa narabat iba s tym vyhradenym pre win.. lenze teraz sa neda spustit ani ten acer recovery mode či čo to je to Alt + F10 ...musim opravit ten zavadzac.. a jedine cez reinstal windowsu ... aspon myslim

stavač
guru
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod stavač » 14 led 2010 04:54

seamus_22 píše:to neide... pretoze som si tam nainstaloval OS Ubuntu.. teraz som ho odstranil ale ono to vymazalo aj ten spominany zavadzac... takze sa mi neotvori grub.. proste zapnem a vyjde error... ano je tam ta skryta particia.. lenze som rozdeloval disk a dalo sa narabat iba s tym vyhradenym pre win.. lenze teraz sa neda spustit ani ten acer recovery mode či čo to je to Alt + F10 ...musim opravit ten zavadzac.. a jedine cez reinstal windowsu ... aspon myslim

Ta skrita particia je neaktivna a preto hu musiš zaktivovat, stiani si program cute a nom vypal CD a to si hod na flešku, flešku si priprav tak jak keby si išiel botovat WinXP, najdeš tam tu skritu particii a tu sprav aktivnu, no malo by to nabehnut do vyrobneho nastavenia
P 3-733MH, zd: MSI, ram 640MH pc133, hdd 40Giga+hdd 60Giga, Ati Radeon 9600 AGP 8x, os Windows vista Ultimate SP2 An+Ua+Ru+Sk

Zpět na „notebooky Acer“