Rozdíl při výběru notebooku
jj To je pravda já mám Acer už dlouho brácha má toshibu a když to srovnám. Jeho stála 17256Kč můj acer 17.798Kč oba to přenášíme v brašně a bráchovy ta toshiba po 5měsíců začaly provrzávat plasty tam kde se opírá ruka když se píše na klávesnici, odešel mu i HDD. Zatím co mě zatím nic a to sem rád. A proto není divu že acer dohání HP.
-
- píše často
Je pravda že kvalita u Aceru stoupá. Manželka ma Acer Travelmate už 4 roky a pořád jede bez jediného problému. Já mám 2,5 roku Acer aspire 5520G a také ani jeden problém a to ho zrovna moc nehýčkám, přenáším jej 3x týdně. Jediné co mi vadí, tak je povrzávání plastu pod pravou dlaní, ale tato neřest začla mou vinou a to proto, že mi notebook spadl z jednoho metru na zem (povrch lino), už jsem myslel, že je po něm, ale kromě toho vrzání mu nic neschází a jede naplno dál a v dubnu jej nahradí Acer 8942G a 5520G půjde na klidné zestárnutí k mamině, kde si určitě oddechne .
Původně: Acer Aspire 5520G-502G25Mi AMD Turion 64 X2 TL-60 2GHz, 2x 1GB DDR2, 250GB, SMulti, 15.4" lesk, VGA NVIDIA 8600M-GS 512MB, NVIDIA 630M
Nyní: Obr Acer Aspire 8942G
Nyní: Obr Acer Aspire 8942G
No já už taky plánuji koupi aceru 8942G. Jinak sem měl taky nák 3roky extensu a bez jediné závady ted ho má strejda a nestěžuje si. Jen co mám za menší problém mám acer 7535g byl na vistě ted sem tam nahrál windows 7 přehráli mi to přímo v aceru vše funguje jen prý technik zapoměl na jednu vec a to je taková že mi nejdou hry řes celí dysplay na každé straně mám 4cm černý pruh. Prosím pomohly by ste mi tento neduh vyřešit ,abych jej nemusel poslat do servisu? dík moc
No když sem ten notebook koupil tak tam byla windows vista a všechny hra šli přes celí obraz ,ale jak se tam dala to w7 tak sou 4cm pruhy na každé straně. A náké hry ani nemaj rozlišení co má moje obrazovka např rychard burnst, nhl 09.. Třeba GTA IV když dám na 1600x900 tak se hra začíná při smyku auta sekat.
Vlastimil91: není to toto? http://www.ddworld.cz/aktuality/grafick ... i-nda.html