Acer Aspire D250 - Mountfield :)
Acer Aspire D250 - Mountfield :)
Zdravím, tak jsme nakoupili v MF a dostali k tomu tento netbook. Já se samozřejmě nemohl spokojit s tím XP Home a tak jsem si tam hodil XPčka, jenomže když se připojuju doma na wifi, tak mi to hlásí, že Certifikát potřebný pro připojení nebyl nalezen. Nechápu, kde se ta chyba vzala. Klasické free spoty mi fungují, ale naše WPA zaheslovaná síť ne. Ovladače mám přímo ze stránek Aceru. Za každou radu budu vděčný.
pořád nechápu, o co jde.
XP jako XP, ne?
Že existují verze home, pro, ... je mi jasné, používám obojí, pro domácí podmínky je tam nulový rozdíl.
Nebo o co tady jde? Nějaká speciální upravená verze XP (neoficiální) ?
na XP home i pro mi jede WPA2 - PSK vpohodě, používám ho doma, ve škole na školní síti s XP taky nebyl nikdy problém (WPA2 + certifikáty, dříve WPA, taky jelo ok)
Není v síti zaplé filtrování MAC adres?
Je správně nastaven router?
Co to udělá, když na chvíli vypneš zabezpečení, připojí se?
XP jako XP, ne?
Že existují verze home, pro, ... je mi jasné, používám obojí, pro domácí podmínky je tam nulový rozdíl.
Nebo o co tady jde? Nějaká speciální upravená verze XP (neoficiální) ?
na XP home i pro mi jede WPA2 - PSK vpohodě, používám ho doma, ve škole na školní síti s XP taky nebyl nikdy problém (WPA2 + certifikáty, dříve WPA, taky jelo ok)
Není v síti zaplé filtrování MAC adres?
Je správně nastaven router?
Co to udělá, když na chvíli vypneš zabezpečení, připojí se?
kazdy velky byk byl jednou tele
Latitude D630, C2D T7250, 3GB RAM, 14.1 WXGA+, Quadro 135m, Intel 520 60GB + Samsung 640GB/D-Bay, Win7pro 64bit, 9čl baterie, dock + LCD NEC 20WGX2 pro
Latitude D630, C2D T7250, 3GB RAM, 14.1 WXGA+, Quadro 135m, Intel 520 60GB + Samsung 640GB/D-Bay, Win7pro 64bit, 9čl baterie, dock + LCD NEC 20WGX2 pro
Kolega Flap asi myslel XP-Home+blbosti od Aceru a vše okolo,tak tam hodil čistý XP a je jedno zda Home,Profi-ale čistý bez pikačovin od Aceru
P.S.Takto jsem to pochopil já
na wifi používám
ověření v síti-Otevřené
šifrování dat-WEP a nemám nejmenší problém
router-zabezpečená bezdrátová sít
P.S.Takto jsem to pochopil já
na wifi používám
ověření v síti-Otevřené
šifrování dat-WEP a nemám nejmenší problém
router-zabezpečená bezdrátová sít
acer aspire 2920z