Acer aspire 5943
Acer aspire 5943
Názory?
Dit se ještě neprodává ne? Jen jeho silnější bratr 8943G a ten pěkně topí hlavně ta grafika ATI 5850 sem koukal dostala se až na 93C.
Tak promin už je na zboží.cz. Jo koukám že má procesor core i5 450M tu novinku. Vybava je dobrá. Mě co vadí je ten display pouze 15,6 já už jsem si zvikl aspon na 17". Ale věřím tomu že tenle bude topit slušně.
Tak promin už je na zboží.cz. Jo koukám že má procesor core i5 450M tu novinku. Vybava je dobrá. Mě co vadí je ten display pouze 15,6 já už jsem si zvikl aspon na 17". Ale věřím tomu že tenle bude topit slušně.
Notebook krásnej, konfigurace velmi pěkná (jen se mi nelíbí poznámka na czc od uživatele, že je to 5850 se slabší verzí ram a tím i o dost slabším výkonem než je ten naměřenej u této grafiky na nbchecku - nevíte co je na tom pravdy?), ale bojim se Aceru a jejich zpracování chlazení (ze zkušeností) a když vidim tlouštku toho NB, bud zázračně vyřešili chlazení pomocí hliníkovýho těla nebo se Acer dal i na přímotopy.
Budu se těšit, že nějaký uživatel se s námi podělí o dojmy.
Budu se těšit, že nějaký uživatel se s námi podělí o dojmy.
Clevo M570U +, C2D T7200 (2,0 GHz), 4GB RAM, WD 500Gb 5400 rpm, GF 7950 GTX(3DMARK06 - 5300+ b), Win 7 Prof.