Vpínání noteboku

notebooky Acer (Aspire, TravelMate) a vše kolem
michal511
občas něco napíše

Vpínání noteboku

Příspěvekod michal511 » 17 črc 2010 07:55

Poslední dobou se mi zniceho nic vypne Notas. Je to úplne náhodné at na nem neco delam , nebo je jen tak spusteny.Prvotní postřeh byl jako by dosla baterie,ale notas mam neustane pripojeny do sasuvky. Drůhý a výrazný postřeh je, že poslední dou jsou strašně vysoké teploty v pokoji mam cca 35°C a vic a popravdě rano se mi to jeste ani jednou nevyplo, vetsinou na poledne nebo k veceru.Tak přehřátí mě taky napadlo. Ale ja bateriim, nebo chlazenim u notasu nijak moc nerozumim ta bych se chtel zeptat co je pravdepodobnejsi a jak by se to dalo odstranit. U stolniho PC bych vyčistil od prachu, ale tady si nevim rady. :(

Vlastimil91

Příspěvekod Vlastimil91 » 17 črc 2010 13:01

Notebook má určitou hranici do které se může zahřát většinou je to 100C. Jestli ti tuto hranici překročí tak se automaticky vypne. Když by to tím nebylo tak skus zkontrolovat jestly to nezpůsobuje nějaký program... Když bys to nenašel tak bych nejdřív skusil obnovu OS a když by to dělalo pořád tak to může dělat třeba HDD. Mojemu strejdovi se to podobně stalo taky u 5let starého HP a bylo to HDD. :)

Zpět na „notebooky Acer“