Blikající pomlčka při startu
Blikající pomlčka při startu
Přátelé, mám jednoduchý dotaz. Již asi týden se mi stává, že při zapnutí notebooku se objeví logo Acer, a potom v levém horním rohu blikající bílá pomlčka...ta se zobrazuje i normálně, ale je po dvou vteřinách překryta nabíhajícími Windows. Občas (asi při jednom z pěti zapnutí) se stane, že pomlčka prostě zůstane, a jediným řešením je tvrdý restart. Můžu se zeptat, čím by to mohlo být? Zkoušel jsem jen Scandisk...bez úspěchu. Díky moc za odpovědi. Lukáš
Asus X401U, AMD Brazos DualCore C60, AMD Radeon HD 7340, HDD 320GB, 4GB RAM, Windows 8.1 64bit
-
- občas něco napíše
Tak problém bootování způsobovala nová bezpečnostní aktualizace KB2286198. Četl jsem na internetu, že je vysoce problémová...po jejím odinstalování zmizel problém s nepravidelně úspěšným bootováním...i mým níže zmiňovaným blikáním obrazovky. Jenže chci mít systém aktuální...nevím no..tato aktualizace dokonce způsobila, že při jednom bootování bylo moje OEM Windows Vista označeno za nelegální 

Asus X401U, AMD Brazos DualCore C60, AMD Radeon HD 7340, HDD 320GB, 4GB RAM, Windows 8.1 64bit
- stavač
- guru
- Kontaktovat uživatele:
Skús zmenit poradie boot ako prve na hdd, to blikanie biva po aktualizacii visti, ja som nemal ani žiaden problem po aktualizacii a o tom pochybujem že system označilo za nelegalny, ja som na jeden deskop ktorí vlastním dal napoký aktivator ktorí ma už dva roky zo zvedavosti jak to bude vypadat ked system bude označeny ako nelegalny a pritom je to OM vista ktora sa prví x nainštalovala a oficiane som ju neaktivoval, nechcem tu propagovat warez ale u mna je to takí pokus
P 3-733MH, zd: MSI, ram 640MH pc133, hdd 40Giga+hdd 60Giga, Ati Radeon 9600 AGP 8x, os Windows vista Ultimate SP2 An+Ua+Ru+Sk
Díky za radu. No, on 1st boot z pevného disku byl nastaven po celou dobu. Zkusil jsem proto nastavit jako první bootovací médium DVD mechaniku, ale žádná změna se nekoná. Ani po vrácení HDD na první boot. Nevím už co s tím, zkoušel jsem i StartUp Repair, ale ten nenalezl žádné potíže. Stejně jako spuštění SFC a CHKDSKu z nouzového režimu