ACER TimeLineX 5820TG-434G64MN
-
- občas něco napíše
DonSalieri píše:Tak, volal jsem servisákovi do Bohemie a řekl mi, že ve statusu mého booku má Acer napsaný "v opravě". To už ho tam mám teda přes 14 dní. Hm...
měl jsi jim říct,aby ti sdělili kod servisní události,to bys pak mohl ověřit sám,jak to je
Naposledy upravil(a) kvakunek dne 28 srp 2010 18:16, celkem upraveno 1 x.
ACER Aspire 6920G-582G32MN
Robin14: wow, konečně je napadlo dát tam lepší grafiku ale teda cena poměrně vysoká, a hmotnost 3,2kg se mi nechce věřit... nicméně jestli má NBD, tak je to dost dobrá koupě. Procesor i5 460M je taky paráda, škoda 320GB disku 1333MHz paměti taky fajn, hlavně na OC.
Tady info, potvrzená NBD 2r a i5 460M http://www.dellcz.cz/0%7C7%7C17%7C.d.16 ... cerny.html
Tady info, potvrzená NBD 2r a i5 460M http://www.dellcz.cz/0%7C7%7C17%7C.d.16 ... cerny.html
Baz:já už vybírám notebook jen podle data na eshopech (nové), pač ty ostaní znám uplně detailně Tenhle mi docela sedí hlavně na ten procesor, který by nemusel pískat, když i5-460 se objevují nově.., grafika konečně 5650, disk bída no . Co znaméná to NBD (2 roky záruka + ještě něco)?
Aby to nebyl OT, tak pořád je nejvýhodnější koupě právě tento Acer, počkám si na ty co ho maj v servise jak to dopadne, jestli dobře, tak si ho koupím --> bude pískat --> vyměním za jiný kus --> bude pískat pošlu ho do servisu..jednoduchý.Na novou řadu procesorů od intelu se mi do nového roku nechce čekat a hlavně to nebude hned + cena bude také jindy podle mě.
Aby to nebyl OT, tak pořád je nejvýhodnější koupě právě tento Acer, počkám si na ty co ho maj v servise jak to dopadne, jestli dobře, tak si ho koupím --> bude pískat --> vyměním za jiný kus --> bude pískat pošlu ho do servisu..jednoduchý.Na novou řadu procesorů od intelu se mi do nového roku nechce čekat a hlavně to nebude hned + cena bude také jindy podle mě.
-
- občas něco napíše
ahoj,
objednal jsem si tento notebook a dnes mi prislo ze uz neni na sklade a ze firma nakupuj.cz nedokaze tento vyrobek zajistit. Proto jsem hledal dal a skoro na vsech strankach je vyprodany a neni na skladech. Na sklade jsem nasel jen na Alze, ale tam me zarazi, ze na fotkach ma tento acer maly levy SHIFT.
Pritom u jinych obchodu ma velky, je vtom nejaky rozdil?
(docela mi jde o to,aby byl velky)
Diky
Jinak pekny popis notebooku zde:
http://www.acer.com/timelinex/eng/performance.html
objednal jsem si tento notebook a dnes mi prislo ze uz neni na sklade a ze firma nakupuj.cz nedokaze tento vyrobek zajistit. Proto jsem hledal dal a skoro na vsech strankach je vyprodany a neni na skladech. Na sklade jsem nasel jen na Alze, ale tam me zarazi, ze na fotkach ma tento acer maly levy SHIFT.
Pritom u jinych obchodu ma velky, je vtom nejaky rozdil?
(docela mi jde o to,aby byl velky)
Diky
Jinak pekny popis notebooku zde:
http://www.acer.com/timelinex/eng/performance.html
9z9 píše:OT(provokace): to u Lenova R500 bez NBD trvala reklamace (výměna MB, klávesnice a baterky) celý jeden den
A co jsi nam tim chtel rict? Ne vsechny dily ma servis skladem. Navic, kdyz nabizi Acer nekolikrat vice variant modelu s ruznym hardware nez Lenovo, takze priste vice mysli a mene pis
Asus ROG Strix G18
Zdarec,
takže jsem si zjistil číslo reklamace a dal do Acer podpory. Ve statusu už má konečně "Připraveno k odeslání". Takže dneska jedu na intr, během týdne mi to fotr doveze z Bohemky domů a budu zkoušet, zda-li ještě píská a je někde poškrábaný.
Zatím tu vyplňuji objednávku na nový MoH, tak jestli mi na tom stroji taky pofachá
takže jsem si zjistil číslo reklamace a dal do Acer podpory. Ve statusu už má konečně "Připraveno k odeslání". Takže dneska jedu na intr, během týdne mi to fotr doveze z Bohemky domů a budu zkoušet, zda-li ještě píská a je někde poškrábaný.
Zatím tu vyplňuji objednávku na nový MoH, tak jestli mi na tom stroji taky pofachá