ACER TimeLineX 5820TG-434G64MN
-
- občas něco napíše
Neji: já odinstaloval vše od Aceru včetně kravin jako McAfee, her apod a ntb vypadá a chová se jako po čisté instalaci Windows - já jsem spokojen.
Mimochodem (ač to sem zcela nepatří)-včera v noci jsem zkoušel zapojovat flashku+myš a poslouchat, zda něco bude pískat apod. a ničeho jsem si nevšiml (s uchem nad klávesnicí a průduchem ventilace) - model 3820T (tedy snad by 3820TG mohl být "stejný").
Mimochodem (ač to sem zcela nepatří)-včera v noci jsem zkoušel zapojovat flashku+myš a poslouchat, zda něco bude pískat apod. a ničeho jsem si nevšiml (s uchem nad klávesnicí a průduchem ventilace) - model 3820T (tedy snad by 3820TG mohl být "stejný").
Lenovo T430s | i5 2.6GHz | 8 GB RAM | 180 GB SSD
Nvm nvm ale 'Acer ma asi chraneny notebook pred tim aby pouzil nekdo jiny windows....pac mne proste nainstalovat novy cisty sel,...ale uplne holej bez vsech ruznych ovladacu atp...ale vsem to pri instalaci ty ovladace atp.. isntaluje tak nvm....a pak dalsi vec...system Acer je celej v anglictine...kdyz mi nesel ten muj..nemel jsem tam ovladace nic...ani wifi nesla...tak sem tam dal z5 windowsy z tech recovery DvD...a nesla dat jina volba nez AJ...fkt bezva jako toe nejake divne ne? =(
Ovladače si vytáhni z Acer verze Win a nebo sežeň na netu. Nevím komu "všem to ovladače instaluje", ale samozřejmě je na Acer restore DVD (či image) kompletní systém se všemi ovladači.
Pokud je Win na recovery disku v AJ, tak si doinstaluj CZ jazykovou verzi.
Pokud je Win na recovery disku v AJ, tak si doinstaluj CZ jazykovou verzi.
Lenovo T430s | i5 2.6GHz | 8 GB RAM | 180 GB SSD