Zdravim!
U svého 3 roky starého notebooky mám problém s jeho nastartováním. Po zapnutí buď v pořádku naběhne, nebo častěji nenaběhne vůbec. Po stisknutí tlačítka power začne chroustat, nastartuje se dvd mechanika 5 vteřin svítí kontrolka tlačítka power načež se notebook vypne a restartuje. Toto se opakuje stále dokola než z něj pro klid jeho duše vyjmu baterii. Měl jsem ho v servisu kde mi jako závadu udali shořelý čip na grafické kartě - což je podle mě blbost neboť se stále podaří občas jej zapnout. Známý mi ho kompletně rozebral a vyčistil, přeinstaloval BIOS i operační systém nicméně problém nezmizel. Neví zde někdo v čem by mohl být zakopaný pes? Přijde mi to na hlavu postavený že občas normálně naběhne a občas ne a ne se nastartovat:(
aspire 722 (ne)naběhnutí
-
- guru
To je příznak vadné základní desky, s tím asi nic nenaděláš, jedině sehnat někde na ebay novou, protože oprava bývá drahá (respektive výměna za jinou desku koupenou v ČR).
HP 8710p - C2D T7200 2.0GHz, NVIDIA Quadro 320M 256MB DDR3, 4 GB DDR2, HDD 250 GB SATAII 5400ot., 17" WXGA+ 1440x900, Windows 7 Professional x64.