ACER TimeLineX 5820TG-434G64MN
-
- občas něco napíše
-
- občas něco napíše
-
- občas něco napíše
Timeline 5820TG
Tak co se týče recovery DVD, v programech je "Acer Backup Manager" jak se někdo ptal ... (3xDVD s továrním nastavením) Byl jsem nucen už použít, bo se mi blbě naistaloval asi proto, že nebyl připojen k netu, teď běhá bez problému ...
Jinak tento notes jsem kupoval s tim, že bude pískat, tak ho vyreklamuju a nechám opravit, prostě jsem ho chtěl a jsem rád, že jsem ho koupil, výbornej stroj za ty prachy ... naštěstí jsem reklamovat nemusel, po dvou měsících bez jediného písknutí ... Takže jsou i takové, co nepískají, a to že se tu vyskytují pískající notesy přisuzuju tomu, že to malé procento těch, co jim píská holt hledají radu na netu, ostatní to netrápí tak asi ani nevědí o tomto foru ... tak asi tak ... Jinak mám kombinaci s i5-430M, ATI 5650 a 640GB atd ...
Jinak tento notes jsem kupoval s tim, že bude pískat, tak ho vyreklamuju a nechám opravit, prostě jsem ho chtěl a jsem rád, že jsem ho koupil, výbornej stroj za ty prachy ... naštěstí jsem reklamovat nemusel, po dvou měsících bez jediného písknutí ... Takže jsou i takové, co nepískají, a to že se tu vyskytují pískající notesy přisuzuju tomu, že to malé procento těch, co jim píská holt hledají radu na netu, ostatní to netrápí tak asi ani nevědí o tomto foru ... tak asi tak ... Jinak mám kombinaci s i5-430M, ATI 5650 a 640GB atd ...
Re: Timeline 5820TG
peteres píše:Tak co se týče recovery DVD, v programech je "Acer Backup Manager" jak se někdo ptal ... (3xDVD s továrním nastavením) Byl jsem nucen už použít, bo se mi blbě naistaloval asi proto, že nebyl připojen k netu, teď běhá bez problému ...
Přesně souhlasím! Noťas mně teda píská, ale protože jsem ho stejně chtěl, tak se s tím prostě buď smířím nebo ho vyreklamuju. Hotovo! Je to super stroj za super prachy, to by bylo, aby na něm něco nebylo (a jako že je )
ACER Aspire TimelineX 5820TG-5464G75MNKS
Pokud píšete, jestli vám notebook píská, nebo ne, připisujte i váš věk, jelikož pískání o této frekvenci slyší zpravidla jen mladí lidé. Bavím se o vysokofrekvenčním pískání které vydává můj 3820tg. Od cca 40 let výše už člověk tuto frekvenci neslyší. A často ji neslyší i mladší lidé.
Acer Aspire TimelineX 3820tg. i5 460m, ATI HD 5650... ex. Travelmate 5520G Turion 1,9GHz, ATI 2400 xt