ACER TimeLineX 5820TG-434G64MN
pak záleží na tom, co jsou to "nejvyšší". 500 nebo 1500 otáček a na průtoku vzduchu při těch otáčkách. Z vlastní zkušenosti s coolerem bez regulace vím, že otáčky jsou nastavené spíše na nižší (silent), aby podložka nebyla příliš hlučná, pak se její účinek projevuje jen při maximálním zatížení a i to ne nějak dramaticky
ACER Aspire 7730G-734G32MN / Prodáno
počítám, že tento je teda pasivní? Hodně se mi líbí design a za dobrý peníze.
http://www2.fellowes.pl/fellowes_cz_200 ... markupId=1
http://www2.fellowes.pl/fellowes_cz_200 ... markupId=1
ACER Aspire TimelineX 5820TG-5464G75MNKS
Zdravím. Zajímalo by mě, jaké jsou rozdíly mezi Acerem 5820TG (případně 4820TG) a HP Pavilion 3180ec.
Zajímalo by mě hlavně provedení notebooku - o 3180ec jsem toho moc nenašel, akorát že má hliníkové šasi (částečně).
Osobně se mi líbí acer 4820TG (zatím jsem se totiž nikde nesetkal s tím, že by 4820TG pískal). Nicméně jsem včera narazil právě na Pavilion 3180ec, který má navíc rychlejší disk a eSata, ale zajímalo by mě právě jak je to se zpracováním a jestli třeba nemá nějaké problémy s přehříváním (či pískáním)...
Zajímalo by mě hlavně provedení notebooku - o 3180ec jsem toho moc nenašel, akorát že má hliníkové šasi (částečně).
Osobně se mi líbí acer 4820TG (zatím jsem se totiž nikde nesetkal s tím, že by 4820TG pískal). Nicméně jsem včera narazil právě na Pavilion 3180ec, který má navíc rychlejší disk a eSata, ale zajímalo by mě právě jak je to se zpracováním a jestli třeba nemá nějaké problémy s přehříváním (či pískáním)...
John10cz:
Tady na serveru je recenze na mensi DV3 s 14.3TFT...ale zpracovani by melo byt podobne.
Ja jsem jednoznacne za 5820TG...dle me ma lepsi zpracovani, delsi vydrz na baterie, hlavne ma numerickou klavesnici (jeji absence u HP nejvetsi minus), vetsi HDD (750GB misto 500GB u HP) a hlavne o 3000Kc nizsi cenu. Zadnou vyhodu v HP nevidim. Spis mi prijde o dost nevyhodnejsi.
Tady na serveru je recenze na mensi DV3 s 14.3TFT...ale zpracovani by melo byt podobne.
Ja jsem jednoznacne za 5820TG...dle me ma lepsi zpracovani, delsi vydrz na baterie, hlavne ma numerickou klavesnici (jeji absence u HP nejvetsi minus), vetsi HDD (750GB misto 500GB u HP) a hlavne o 3000Kc nizsi cenu. Zadnou vyhodu v HP nevidim. Spis mi prijde o dost nevyhodnejsi.
Asus ROG Strix G18
jak píše Organ, neumí přepínat grafiky, menší HDD, bez numeriky (největší problém) a hlavně prý dost hřejou ne-li že se přehřívají (alespoň u 3040 jsem to slyšel, ten navíc umí přepínat grafiky, ale jak říkám, prý má problémy s teplotama a obecně Pavilion snad taky není dost dobře propracovaný, ale to nevím přesně, někde jsem to tu taky četl).
ACER Aspire TimelineX 5820TG-5464G75MNKS