ACER TimeLineX 5820TG-434G64MN
řeči vůči Aceru proč bych se měl stydět jako za co?? , že mam nekvalitní výrobek, že na něm nemohu pracovat když to potřebuji. Jinak notebook jsem vzal do práce na posouzení pískání, 5 lidí nezávisle pískání potvrdilo. Pískání je druhu plašič komárů nebo kun. Setkal jsem se s tím také u monitorů. Zde nejde o Acer, ale o nekvalitní můj výrobek a je mi jedno jestli to je ta nebo jiná značka.
Nová řada TimelineX představena. Zatím jen 14" model:
http://laptopreviewshop.com/acer-aspire ... esign.html
http://laptopreviewshop.com/acer-aspire ... esign.html
Tady jsou fotky všech tří modelů: http://acerfans.ru/forum/topic_9488
Tak z te konverazce jsem vycetl, ze se v Rusku zacne prodavat 1. kvetna. Design opravdu hodne pripopina sony vaio rady F, akorat je peknejsi a pravdepodobne i pevnejsi. Alespon to pise jeden typos, ktery mel tu cest ho podrzet v rukou. Rozliseni bude totozne jako u predchoziho modelu, tedy 1366x768, leskly. Uhlopricka 13, 14 a 15. Co se tyce grafarny, budem si moct vybrat integrovaou, nebo herni NVIDIA® GeForce® GT 540M s kapacitou 1 nebo 2 GB. Procesory budou od intel i3 a i5, mozna vyjde i model s i7, ale zatim to neni stoprocentni
-
- občas něco napíše
chlapi, jak jsou na tom tyhle série notebooků s tím pískáním? Je tu vůbec někdo z vás, komu ten notebook nepíská, nebo je to vada všech kusů?
Zajímá mě hlavně 14" 4820T (sakra proč nemá HDMI?), popř TZG.
Včera jsem na to byl mrknout v alze a přišlo mi, že nepíská ani jeden, ale je fakt, že tam je hluk a není to tak slyšet. Přikládal jsem k tomu ucho, co to šlo a nebylo slyšet vůbec nic, ani větrák, fakt to vypadá na krásně tichý stroj.
Ve srovnání s Lenovem V460 úplně něco jinýho, to tam foukalo o 106.
Včera jsem na to byl mrknout v alze a přišlo mi, že nepíská ani jeden, ale je fakt, že tam je hluk a není to tak slyšet. Přikládal jsem k tomu ucho, co to šlo a nebylo slyšet vůbec nic, ani větrák, fakt to vypadá na krásně tichý stroj.
Dell Inspiron 6400, Dell Inspiron 1501, Dell Vostro 1700, HP Pavilion dv6690, HP Mini 5103, Acer Aspire TimeLineX 4820TZG
-
- občas něco napíše
JanHavlicek píše:chlapi, jak jsou na tom tyhle série notebooků s tím pískáním? Je tu vůbec někdo z vás, komu ten notebook nepíská, nebo je to vada všech kusů?
V úterý jsem si byl vyzvednou 4820tg a zatím vše Ok. Akorát ta klávesnice je taková hodně měkká hodně se prohýbá, ale je to asi síla zvyku :-d
4820Tg
Tak po druhé reklamaci s pískáním a reklamace zamítnuta = vše vyhovuje normám, vše odpovídá specifikaci. Jsem opravdu nasr..... Jinak jak jsem psal pískání pouze při běhu na baterii a více s usb zařízením (třeba myš apod.) Jdu hledat znalce. Velice mě zajímají ty normy.
-
- občas něco napíše
5820TG a 5745G
už jsem z toho Aceru vážně na nervy.
Prvně jsem koupil 5820TG, pískal tak jsem ho šel hned vrátit a borec na mě že prý pískaj všechny ty Intely core i3 a i5. Nějak jsem ho ignoroval tak jsem koupil 5745G taky píská !!!
Takže procesory i3 a i5 raději nekupovat
Zítra ho vracím a jdu si pro nový 5553G, procesor AMD tak už snad pískat nebude
Prvně jsem koupil 5820TG, pískal tak jsem ho šel hned vrátit a borec na mě že prý pískaj všechny ty Intely core i3 a i5. Nějak jsem ho ignoroval tak jsem koupil 5745G taky píská !!!
Takže procesory i3 a i5 raději nekupovat
Zítra ho vracím a jdu si pro nový 5553G, procesor AMD tak už snad pískat nebude