Zdravím.
Mám problém se svým acerem 5740G. Mám ho tuším necelý rok a už mám problém s teplotami. Teploty byli vysoké asi už i dříve ale to jsem to nevnímal jako v posledné době. Mám Core i5 a grafiku HD5650.
Teplota procesoru v naprostém klidu cca 55° ... při surfování 63° a při vysoké zátěži ( hraní nových her ) až 102°.
Grafika v klidu 55° při surfování a normální činnosti cca 63° a při vysoké zátěži 94 - 95°.
Větrák se točí a notebook mám podložen knihou aby pod něj mohl vzduch.
Má někdo podobný problém? Dostal jsem už radu abych poslal notebook na reklamaci, že tam nanesou novou pastu na procesor ale to bych bral jako poslední možné řešení protože nemám funkční druhý počítač a tento potřebuji ke studiu.
Předem děkuji za všechny rady a ohlasy.
Acer Aspire 5740G// Vysoké teploty
A neměl bys náhodou po záruce jenom té komponenty, na které bys něco ulomil? např. zlomíš si packu držáku RAM, klekne ti HDD => v tomhle případě by ti reklamaci s důvodem "vadný HDD" měli normálně vyřídit... Protože reklamovaná věc není mechanicky ani nijak poškozená (resp. nemá to spojitost s reklamovanou závadou)...?
MSI GT628 (C2Q9000@0,9125 V, 2×2 GB DDR3, GTS160M@0,9 V, Intel X25-M 80 GB G2 + ST9500420AS, Intel 5100AGN + SparkLAN WPER-116GN) + NEC 2070NX