Hojte lidi,
mám trochu problém - posílal jsem ntb as 5512 wlmi do servisu kvůli nefunkčnímu podsvícení displeje (vyřešili to výměnou základní desky

), všechno chodí tak, jak má, až na jednu zásadní věc. Před odesláním do servisu jsem si udělal zálohu pomocí eRecovery na HDD (vytvoří se na D: partition), a tu jsem pak přehrál na externí disk a z notebooku smazal (+ jsem udělal obnovení do továrního nastavení). Po návratu ze servisu jsem nahrál zálohu zpátky na disk, ale eRecovery ji nechce najít...ta volba obnovit z uživatelské zálohy je zašedlá, i když tam ta záloha fyzicky je. Vypadá to, že má asi eRecovery někde napsaný, jestli si uživatel tu zálohu vytvořil nebo ne, což se samozřejmě z C: po obnovení do továrního stavu ztratí

nechtělo se mi to vypalovat na DVD, moc optickejm médiím něvěřím a taky to bylo 18 GB dat...tak jsem si to jen nahrál na externí disk...
máte někdo zkušenost s podobným problémem nebo návrh na řešení?? Mě napadlo, že by se asi dalo ty soubory vypálit na CD/DVD (eRecovery taky umí jakoukoliv zálohu (factory/user) vypálit na CD/DVD, ale tu moji teď nenajde

), ale potřeboval bych vidět, jak jsou ty soubory rozdělený na jednotlivá DVD a něco o struktuře (jsou to boot DVD, nebo obyčejné datové? jsou na nich nějaké adresáře??) ... nepomůže mi prosím někdo? takhle je ten notebook úplně k ničemu, a že by se mi chtělo instalovat zpátky všechno ručně, to ani ne (i když možná mi nic jiného nezbyde, ale byla by to pěkná kravina, když člověk tu zálohu má!)
Díky moc za pomoc:) Killer