Chlapi, dokázal by někdo z okolí Ostravy mi opravit noťas Acer Travelmate 4233? Podle servisu mi odešla základovka a oprava by přišla na 6000kč
Rád bych jej rozchodil, tak pokud by mi to někdo udělal levněji, byl bych moc rád!
Výměna zákl.desky
hm, to je škoda. A někdo by to neuměl vyměnit za novou?
Já sem před rokem v něm vyměňoval pevný disk za 3500kč, protože se sekal.
Jinak běžel jak hodinky. Já tomu moc nerozumím, není to muj obor, tak jej kuchat a rozprodávat na díly nebudu, to raději prodám celý najednou.
Chci se zeptat, jak z něj aspoň vytáhnu soubory co tam mám uložené?
Dá se do něj dostat tak, že jej přes USB propojím s druhým noťasem a on se mi objeví jako externí disk? Protože jinak ten noťas nespustím. Pokud se mi totiž zapne, tak po pár vteřinách zmrzne (kromě myši) a já z něj nedostanu nic...
Já sem před rokem v něm vyměňoval pevný disk za 3500kč, protože se sekal.
Jinak běžel jak hodinky. Já tomu moc nerozumím, není to muj obor, tak jej kuchat a rozprodávat na díly nebudu, to raději prodám celý najednou.
Chci se zeptat, jak z něj aspoň vytáhnu soubory co tam mám uložené?
Dá se do něj dostat tak, že jej přes USB propojím s druhým noťasem a on se mi objeví jako externí disk? Protože jinak ten noťas nespustím. Pokud se mi totiž zapne, tak po pár vteřinách zmrzne (kromě myši) a já z něj nedostanu nic...
-
- občas něco napíše
-
- občas něco napíše
Nejlevnější rámeček stojí asi 200,- - hledej rámeček (externí box) na IDE 2,5" (to si zkontroluj na disku, co je tam za rozhraní nejdřív radši...) disky s připojením USB...
OT/ Výměna HDD nic není, stačí odšroubovat kryt a vyndat. Diagnostika disku: na to stačí program, co umí detekovat SMART a případně program, který zkontroluje sektory, nic náročného. A kopírovat data už víš jak na to /OT
OT/ Výměna HDD nic není, stačí odšroubovat kryt a vyndat. Diagnostika disku: na to stačí program, co umí detekovat SMART a případně program, který zkontroluje sektory, nic náročného. A kopírovat data už víš jak na to /OT
-
- píše často
- Kontaktovat uživatele:
tenhle book nema v dnesni dobe smysl opravovat - jeho cena je totiz v pripade, ze by byl funkcni, nekde kolem 3-3k5 CZK. prodej ho na nahradni dily na aukru a kup neco jinyho.
rework (reflow, reball) BGA IC
DELL Precision M70 s WUXGA 1920x1200, FX Go1400, 2 x fan a 2 x HDD
BGA rework stanice ACHI-IR-PRO-SC
DELL Precision M70 s WUXGA 1920x1200, FX Go1400, 2 x fan a 2 x HDD
BGA rework stanice ACHI-IR-PRO-SC