Acer Travelmate / reklamace
Acer Travelmate / reklamace
Zdravim, ma nekdo zkusenosti s reklamacemi notebooku znacky Acer? Zhruba po pul roce se mi notebook zacal dost prehrivat. Nekdy se proste samovolne vypne, domnivam se, ze se to deje kvuli kritickym teplotam hardwaru. Pri hrani her se vypne po peti minutach, vzdycky, strasne me to stve, clovek si chce zahrat nejakou poradnou strilecku a po peti minutach stroj proste umre. Ze zacatku se mi to nestavalo, teda tahle neplecha se zacala projevovat zhruba pred mesicem. Chladici podlozku sice nemam, ale notebook mam polozeny na mensi papirove krabici, takze vetrani je dostatecne. Notebook jsem zakoupil v obchode ALFA.CZ , ktery se nachazi v Ostrave, ovsem momentalne bydlim v Praze. Takze jsem se chtel zeptat, jestli bych teda mohl uplatnit reklamaci v nejakem servisnim stredisku Aceru v Praze. A jestli ano, kde se to stredisko konkretne nachazi. Predem dekuji za odpoved.
Reklamace dělá centrální servisní středisko v Brně. Po nahlášení opravy pro notebook posílají PPL, stejným způsobem vrací. Kontakt na servisní středisko zde: http://www.acer.cz/ac/cs/CZ/content/service-center
Poslední zkušenost s reklamací Acer TM8371 - odešlo podsvícení displeje.
Nahlášeno 26.9., PPL pro něj přijelo 27.9., 30.9. opraven a předán PPL, v úterý 4. 10. byl zpátky.
Poslední zkušenost s reklamací Acer TM8371 - odešlo podsvícení displeje.
Nahlášeno 26.9., PPL pro něj přijelo 27.9., 30.9. opraven a předán PPL, v úterý 4. 10. byl zpátky.
Fujitsu Lifebook S751