Ahoj,
otázka je už v názvu. Je to vůbec možné ? Windows 7 už mě pěkně s**ou. Co jsem ale koukal, na notebooky moje série (GeForce 500M Series) nejsou ovladače Nvidia na XP. Jsou jenom na Win7 a Vista.
Má tu s tím někdo tady zkušenosti ? Dá se to nějak obsr*t, aby na notebooku původně dělaný na Win7 mohl fungovat XP i s fungujícími ovladači na grafiku, zvuk, mikrofon atd. ?
Acer Aspire 4830TG - Změna Windowsu na XP ?
Jirrick píše:Jaký je přesně tvůj důvod? XP jsou už hodně zastaralé a špatná dostupnost driverů je jen "špička ledovce"...
Jde mi hlavně o výkon a rychlost PC her, nebo samotného Windowsu. Na mém stolním PC jsem dlouho testoval jak XP, tak i Win7 a rozhodně na celé čáře u mne vyhrál Windows XP, proto ho chci dát i na svůj notebook.
Zaprvé, předchozí příspěvek se necituje.
Zadruhé, s těmi ovladači bude prostě problém, zvláště na hry. Tečka. Pro XPčka vůbec neexistuje podpora pro Optimus, to je technické omezení, s tímhle v roce 2000 při návrhu XP prostě nepočítali (aneb se dostáváme k "tělu ledovce"). Takže pokud to nějak rozchodíš, tak to pojede jen na integrovanou grafiku a to není moc vhodné na hry...
Zadruhé, s těmi ovladači bude prostě problém, zvláště na hry. Tečka. Pro XPčka vůbec neexistuje podpora pro Optimus, to je technické omezení, s tímhle v roce 2000 při návrhu XP prostě nepočítali (aneb se dostáváme k "tělu ledovce"). Takže pokud to nějak rozchodíš, tak to pojede jen na integrovanou grafiku a to není moc vhodné na hry...
- stavač
- guru
- Kontaktovat uživatele:
W7 je zatial najlepší system, pokial nemaš ako HW na pripojenie čo podporuje len XP je to upne zbytočne inštalovat
Ak chceš nainštalovat ovladače na XP tak si to tu dobre prečitaj, ak nevieš po ruski tak si to daj do google a ten ti to preloží
http://acerfans.ru/drivers/1544-drajver ... 830tg.html
z pomocou božou sa tráp
Ak chceš nainštalovat ovladače na XP tak si to tu dobre prečitaj, ak nevieš po ruski tak si to daj do google a ten ti to preloží
http://acerfans.ru/drivers/1544-drajver ... 830tg.html
z pomocou božou sa tráp
P 3-733MH, zd: MSI, ram 640MH pc133, hdd 40Giga+hdd 60Giga, Ati Radeon 9600 AGP 8x, os Windows vista Ultimate SP2 An+Ua+Ru+Sk