Odišiel mi chladič?
Odišiel mi chladič?
ľhojte prosím vedeli by ste mi poradit mam notebook Acer aspir, už asi mesiac mi niekedy tak divne zahrkal a dneska ked som chela ist k nemu tak obrazovka je čierna, vobec nereaguje ani ked ho chem vypnuť, nechala som ho celu noc v spankovom režime, najhoršie je že mi z boku išiel dym, počuť u neho že stale pracuje, lenže obrazovka je čierna a na nič nereaguje čo mam prosim robiť.Som momentalne v hotely a doma budem až v utorok čiže až vtedy ho možem dať do opravy, ako ho mam vypnuť, mam sa vobec snažiť ho vypnuť, a nesmejte sa nepomohlo by keby som ho strčila do chladničky trochu je strašne horúci, prosím pomôžte
nejak bude
no polozila som ho na chladne kachličky a ked sa vybil tak sa sam potom vypol. Asi tak po hodine som ho skusila zapnuť, z boku vyšlo trochu dymu, no našťastie sa normalne zapol, vybrala som iba cd ktore som potrebovala, a hned ho vypla, vyzeral byť v pohode ale do utorka ho už nezapnem a v sterdu trielim do opravy, ešte jedno ked ho mam v zaruke mali by ho opraviť zadarmo však?
žiadne zvieracie kusky :D
nie nie nič som s nim nevyvadzala z toho som sa čudovala že ani nespadol ani nič, len zrazu to začalo haprovať