Zdravím všechny, není zde majitel Aspire S3-951, který má podobný problém, popřípadě zná řešení?
Po roce používání se postupně od rukou položených na notebooku udělali černé fleky. Nejdou vyčistit, je to asi nějaká oxidace kovu (reakce na pot). Jste na tom někdo podobně, nebo mám pouze já nějaký agresivní pot. Může se jednat o vadu, kterou lze reklamovat. Docela mi to vadí. Když budu notebook prodávat, bude to snižovat jeho cenu. NB je jinak v perfektním stavu.
Obrázek:
http://www.provsechny.com/Notebook/IMG_ ... 124223.jpg
Acer Aspire S3 šasi fleky od dlaní - zčernání
To vypadá, že ten hliník je lakovaný, tvůj pot na rukách je agresivnější a jde to dolů. U plastových stříbrných notebooků je to běžné (stříbrný lak se ošoupe). Nevím jak to má s tím hliníkem S3 a jak třeba Apple (tam je myslím hliník bez barevných laků a nemá se co šoupat). Zkus zavolat na reklamační linku Aceru, ale myslím, že to posoudí jako běžné opotřebení (klávesy se třeba taky časem ošoupou na každém noťasu).
O zbytkovou hodnotu bych se tak moc nebál. Pokud ho budeš používat 3-4 roky, tak zůstatková hodnota už bude taková, že si jej radši necháš jako záložní stroj nebo jej daruješ někomu v rodině.
Pokud bys chtěl zamezit dalšímu šoupání, možná budou někde na ebay apod. folie (jako na displej mobilu), které taky zamezí poškrábání šasi při běžném používání.
O zbytkovou hodnotu bych se tak moc nebál. Pokud ho budeš používat 3-4 roky, tak zůstatková hodnota už bude taková, že si jej radši necháš jako záložní stroj nebo jej daruješ někomu v rodině.
Pokud bys chtěl zamezit dalšímu šoupání, možná budou někde na ebay apod. folie (jako na displej mobilu), které taky zamezí poškrábání šasi při běžném používání.