Ahoj, můžete mi poradit ?
Mám tento notebook přes 1,5 roku a najednou se začal pomalu nabíjet...
I když jsem ho nechal nabíjet přes večer a celou noc (10-12 hodin, notebook byl nabitý jen na 60%, nikdy to nedělalo... ještě minulý týden, byl nabitej za pár hodin...
Je možný, že když jsem notebook otíral od prachu a vyndal jsem baterku, že jsem jí pak špatně vložil zpět, nebo že by si špatně sedly kontakty ?
Nebo je to nějaká vada a je to na reklamaci ?
Díky za pomoc...
Acer Travelmate 8473 nabíjení baterie
Nene, do nuly jsem to vybil max jednou...
spíš mě překvapuje.. jestli odchází baterka, tak je divný, že najednou ze dne na den začala mít problémy s nabíjením... no uvidíme, ještě to odzkouším...
A i kdyby odcházela... já ten notebook používám i místo stolního počítače... takže přes noc a část dne je připojenej do sítě a půl dne s ním trávím na baterku ve škole... tak baterka dostává asi velkej záhul... tak aspon mám důvod koupit si baterku s větší kapacitou...
Nevíte kde sehnat na 8473 kromě standartní větší baterii i baterii místo CD mechaniky ?
Nemohu to nikde najít. Díky
spíš mě překvapuje.. jestli odchází baterka, tak je divný, že najednou ze dne na den začala mít problémy s nabíjením... no uvidíme, ještě to odzkouším...
A i kdyby odcházela... já ten notebook používám i místo stolního počítače... takže přes noc a část dne je připojenej do sítě a půl dne s ním trávím na baterku ve škole... tak baterka dostává asi velkej záhul... tak aspon mám důvod koupit si baterku s větší kapacitou...
Nevíte kde sehnat na 8473 kromě standartní větší baterii i baterii místo CD mechaniky ?
Nemohu to nikde najít. Díky
I když je to starší příspěvek, tak mám stejný problém. Notebook sice 8573, ale to je jedno. Mám podobný model, doma jedu pořád v síti, ale přes den ve škole na baterce. Přes léto jsem ho nevytáhl ze sítě a teď se mi dokáže nabíjet do plna i 3 dny. Bohužel občas jedu až na doraz. Opotřebení baterie mi hlásí 10% to se mi nezdá tak moc.
Vyřešil jsi to nějak, nebo to chce jen vyměnit baterku? I po třech letech pořád dokáže na ní jet i 6 hodin, tak se mi nezdá, že by byla na odpis...
Díky
Vyřešil jsi to nějak, nebo to chce jen vyměnit baterku? I po třech letech pořád dokáže na ní jet i 6 hodin, tak se mi nezdá, že by byla na odpis...
Díky