Příspěvekod Rapier » 30 lis 2014 13:46
MrMikis píše:Zdravím lidi,tak již mám Nitro doma ale jak sem čekal...problém s wifi...podařilo se vám někomu ten problém odstranit?? ovladače sem nainstaloval ty nejnovější a pořád stejné...špatný příjem signálu,nestabilita a pomalé připojení..
Ahoj, je fakt, že jsem měl podobný problem s Acer Aspire V13.
Respektive neustále se mi odpojovala wifi routeru, to spravil nový driver. Ale je fakt, že když jsem ho měl na školení, tak tam kde pracovní Delly měly full signal neustále já měl s V13 slušné výkyvy v kvalitě signálu - alespoň podle notifikační ikony ve Windows. Podobné to bylo doma, těžko ale soudit v místnosti bylo asi 50 laptopů a kdoví jaky wifi router.
Notebook jsem nakonec vrátil a koupil si V15. Zaplať pánbů, že tam žádný problem s wifi adaptérem není. Dost možná wifi adapter u té V13 měl nějakou vadu, podobně jako Tvůj.
Vážně lituji toho, že v noteboocích už nebývají Intel WIfi adaptery. zlatý Intel.
Osobní: Acer Aspire V15 Nitro - Intel Core i5 4210U Haswell, 15.6" 1920x1080 IPS, 8GB RAM, GeForce 840M
Pracovní: Acer TravelMate P645-S, i5 5200U, 14" 1920x1080 IPS, 12GB RAM, Intel HD5500