HonzaB píše:Swarme, omlouvám se ale kdyby jsi pozorně četl můj příspěvek , tak se tam dočteš o tom num locku, opravdu je to můj několikátý notebook acer. Nic nového si mi tím nenapsal. Na nový notebook jsem si jen stáhnul 3 oficiální hry, zatím nic jiného. Předchozí notebook to začal dělat v době kdy jsem hry ještě nehrál. Prosím nedělej ze všech lidí hlupáky, snad chybu udělat acer může, ne? Nenapsal jsem, že je špatný. Líbí se mi a proto počkám jestli to bude dělat dále a uvidím co s tím.
Další Swarme, pokud by sis můj příspěvek četl opravdu pozorně, tak tam píšu, že u tohoto samého problému mne diagnostikovali špatný disk. Omlouvám se ale tvá odpověď nebyla vůbec správná, když si nedáš čas aby jsi můj text pozorně přečetl. Ještě jsem jinou značku notebooku neměl a tuto značku nechci hanit.
Buď tak hodný Swarme a lidi, kteří nejsou tak kolem notebooků našlapaný jako ty hned nehaň.
Děkuji všem za rady, kterých se mi s tímto přístupem asi nedostanou. Byl bych rád kdyby se mi k tomu vyjádřil Roman, ten mi připadá na tomto fóru nezaujatý a opravdu kvalifikovaný.
Děkuji
Nevim, co musíš najednou tak vytéct... Nikoho jsem nehanil. Prostě to z popisu nevypadalo/nevypadá jako HW problém s diskem (možná ani u prvního notebooku - jak přesně byla provedena ta diagnostika?).
Pokud jde o NumLock, tohle je novinka poslední rok. Jedna z aplikací (Acer "něco"... bohužel už ji mám smazanou, smazal jsem všechno až na Recovery Management) ten NumLock v určitých situacích vypíná (a bohužel to pak působí jako docela často).
Ty zbylý urážky už asi nechám bez reakce...