Acer Predator
je to ulne jedno aky notebook a aky vyrobca. ak sa posere notebook alebo cela seria, to moze kludne byt u kazdehoho vyrobcu. ja napriklad pozerujem u mojho dellu, ze mi zacala strajkovat wifina po starte, obcas musim dat odpojit zapojit. u mojho staruckeho aceru nikdy ziadny problem.
Dell Inspiron 7559, FullHD, i5 6300HQ, GTX960m, SSD500GB samsung EVO
Přijel jsem domů, vybalil NB a zase to bylo venku. Zjistil, že to je vyjeté ještě více do stran, kde už jsem to považoval za feature, jelikož tam to zacvaknout nešlo. Musel jsem na to zatlačit jako kdyby směrem do klávesnice a až pak to zajelo do rámečku.
A ještě jedna věc. NB nešel zapnout na baterku. Když jsem zapojil napájení, zapnul ho a vytáhl napájení, tak se hned vypnul. Zkusil jsem ho uspat a vytáhnout napájení, nevypl se. Probudil jsem ho, zapojil a vypojil napájení a je to OK. Nezkoušel jsem ale znovu úplné vypnutí a zapnutí na baterii. Fuuu, za 34k už bych čekal aspoň trochu kvalitu, i od Aceru.
EDIT: tak jo,už na baterku i nastartuje. To je mazec.
A ještě jedna věc. NB nešel zapnout na baterku. Když jsem zapojil napájení, zapnul ho a vytáhl napájení, tak se hned vypnul. Zkusil jsem ho uspat a vytáhnout napájení, nevypl se. Probudil jsem ho, zapojil a vypojil napájení a je to OK. Nezkoušel jsem ale znovu úplné vypnutí a zapnutí na baterii. Fuuu, za 34k už bych čekal aspoň trochu kvalitu, i od Aceru.
EDIT: tak jo,už na baterku i nastartuje. To je mazec.
Acer Aspire S13 S5-371 (i5-6200U, Intel HD520, 8GB RAM, 256GB SSD)
Kupoval někdo na tenhle krám batoh? Má to tak debilní rozměry, že se prostě nedá nic sehnat. Teda kromě batohu přímo na Predator, ten ala stojí 2 litry a na to bych se mohl vyprdnout. NB přenáším jednou za 3 měsíce a kvůli tomu 2 litry vyhazovat nebudu.
Acer Aspire S13 S5-371 (i5-6200U, Intel HD520, 8GB RAM, 256GB SSD)
sajty píše:Kupoval někdo na tenhle krám batoh? Má to tak debilní rozměry, že se prostě nedá nic sehnat. Teda kromě batohu přímo na Predator, ten ala stojí 2 litry a na to bych se mohl vyprdnout. NB přenáším jednou za 3 měsíce a kvůli tomu 2 litry vyhazovat nebudu.
Nemám tedy predátora, ale klasika 15,6 byla malá. Nevím odkud jsi, ale nejlepší je, zajít do kamenného obchodu s batohy a přímo vyzkoušet... já byl v Brně v batohybrasny.cz a našel jsem si batoh na míru .) pak koupil přes jejich eshop, kde máš mnoho variant a i seženeš slevy.
Asus N71JA i5-430m, 4gb RAM (667Mhz) xDD, ATI Mobility 5730... a stejně jsem teho Zaklínače 3 rozjel xD
MSI GE62 6QC-095CZ - Vrácen a vyměněn za:
MSI GE62 6QF-215CZ
MSI GE62 6QC-095CZ - Vrácen a vyměněn za:
MSI GE62 6QF-215CZ