Zdravím, mám menší problém s notebookem. když jsem připojený přes wifi tak mám dost pomalý internet, dřívě běžel v pohodě. když změřím rychlost internetu na dsl.cz tak mi ot ukazuje velmi pomalý download a normálně rychlý upload. po vyzkoušení testu an mobilu a na druhém notebooku, hodnoty obou normální. co s tím?
Děkuji, Mates
rychlý upload, pomalý download
Re: rychlý upload, pomalý download
edit: přes kabel ta rychlost vypadá stejně.
matej97s píše:edit: přes kabel ta rychlost vypadá stejně.
stejně jako přes wifi? to by naznačovalo problém někde jinde než v notebooku. jiné počítače ve stejnu chvíli stahují data rychleji?
Ano, stejně jako přes wifi. teda spíš se ještě zrychlý up (třeba na 70) ale download je pořád stejný. a ano, zbytek zařízení stahuje bez problémů.
Díky moc za odpověď, Matěj
Díky moc za odpověď, Matěj
Neblbne to po nějaké aktualizaci? Vyzkoušej natvrdo přeinstalovat ovladač na WIFI ze stránek výrobce nb.
Asus ROG Strix G18
píše, že mu to zlobí i přes kabel i wifi, to je divný, to bych spíš tipoval na nějaký program, který obecně blokuje přenosy dat v počítači
pro vyloučené nebo potvrzení HW problému bych zkusil reinstalaci Win nebo UBUNTU z flashky a změřit to tam
pro vyloučené nebo potvrzení HW problému bych zkusil reinstalaci Win nebo UBUNTU z flashky a změřit to tam