Acer Travelmate 5760g-souhr,vše kolem
WebCamera
Zdravím,- spustil jsem poprvé webcam,odzkoušel a OK. Při dalším spuštění to nabídlo "aktualizaci".Stáhlo to nový ovládač,nainstaloval jsem ho. Po spuštění kamery to normálně otevřelo to okénko se snímaným obrazem (pod ním je ta bílá část s funkcema),ale tak za 5 sek celá ta bílá část zčerná a kromě snímaného obrazu není vidět nic,-ani uzavírací křížek nahoře.Tak to dělá po každém spuštění kamery.
Znova jsem ten ovládač přeinstaloval,- nic , vrátil se bodem obnovení a nic nepomohlo.Původní ovládač na stránkách Aceru není. Poraďte co s tím ! děkuji!
Znova jsem ten ovládač přeinstaloval,- nic , vrátil se bodem obnovení a nic nepomohlo.Původní ovládač na stránkách Aceru není. Poraďte co s tím ! děkuji!
TV jako 2.monitor
Zdravím,- propojil jsem kable VGA +zvuk s TV a vpořádku !
Mačkáním Fn+F5 se má přepínat - monitor/2monitor/oba monitory.
Mi při tomto postupu monitor na notebooku "jede" pořád", na TV mi obraz zmizne a při dalším mačkání Fn+F5 už v TV nenaskočí.Musím vytáhnout kábel VGA z notebooku+znova připojit a TV naskočí.
Jak to funguje vám, - nebo to bude fungovat až při propojení HDMI(zatím nemám kábel) ? Dík za odpovědi!
Mačkáním Fn+F5 se má přepínat - monitor/2monitor/oba monitory.
Mi při tomto postupu monitor na notebooku "jede" pořád", na TV mi obraz zmizne a při dalším mačkání Fn+F5 už v TV nenaskočí.Musím vytáhnout kábel VGA z notebooku+znova připojit a TV naskočí.
Jak to funguje vám, - nebo to bude fungovat až při propojení HDMI(zatím nemám kábel) ? Dík za odpovědi!
TV jako 2.monitor
Tak si odpovím sám: koupil jsem HDMI kabel a na TV Sony 40W5 to FulHD jede super! Takže už to dále neřeším!
Takže "sorry" za 2 zbytečné příspěvky !
Takže "sorry" za 2 zbytečné příspěvky !
Má náhodou někdo zkušenosti z 5760zg? Za tu cenu vypadá dost dobře.
Pokud chcete regulovat chlazení u 6465b navštivte http://www.computerbase.de/forum/showth ... ?t=1070494
Jestli vám nefungují Fn klávesy u 6465b pod Windows 8/10, tak nainstalujte poslední verzi HP Hotkey.
Jestli vám nefungují Fn klávesy u 6465b pod Windows 8/10, tak nainstalujte poslední verzi HP Hotkey.
instalace ovládačů GK
ahojte,- instaloval jste někdo nové ovládače ? Je třeba napřed odinstalovat ten starý ? Do které složky se ten nový instaluje ? Dík !
-
- občas něco napíše
Re: Acer Travelmate 5760g-souhr,vše kolem
..ahoj, oplatí sa do cca 5-ročného Travel mate 5760 investovať?? ..myslel som, či by SSD disk (cca 300GB) a pridanie 4GB RAM nezrýchlilo tento Notebook...ventilator už počuť poriadne a stránky sa začali akosi dlhšie načítavať...na jar ho musel môj známy preinštalovať, pretože "padol"
s výmenou by som si poradil ale neviem, či to ešte má zmysel - nemám v tom skúsenosti..
...keď, tak dík
s výmenou by som si poradil ale neviem, či to ešte má zmysel - nemám v tom skúsenosti..
...keď, tak dík
Já bych to toho nedal ani korunu.
Lenovo Legion 9,Lenovo Legion Slim 7,Ipad PRO M1,Naim Uniti Atom,Dali Epicon 6,LG OLED TV
World Leader in horde at map Azura(statistics) in Gears of War 3
World Leader in horde at map Azura(statistics) in Gears of War 3
-
- občas něco napíše
tak nie 5 ale 7 ročný :/
Když by ti takový nb vyhovoval po všech stránkách, proč ne.
Ale ve tvém případě to smysl mít nebude.
Vem si, že ten notebook má dnes hodnotu ve funkčním stavu kolem 3000Kč a ty do něj chceš další 3000 investovat.
Následná zůstatková hodnota po upgrade rozhodně 6000 nebude.
Ale ve tvém případě to smysl mít nebude.
Vem si, že ten notebook má dnes hodnotu ve funkčním stavu kolem 3000Kč a ty do něj chceš další 3000 investovat.
Následná zůstatková hodnota po upgrade rozhodně 6000 nebude.
Asus ROG Strix G18
-
- občas něco napíše
dik. ak by som este u tohoto notebooku riesil zivotnost, pomoze mi vymena hdd za ssd??
Takový nb může odejít kdykoliv, na životnost výměna HDD mít vliv nebude.
Ale jestli ti vyhovuje a máš k němu určitý vztah jdi do toho.
Ale jestli ti vyhovuje a máš k němu určitý vztah jdi do toho.
Asus ROG Strix G18
-
- občas něco napíše