ACER Aspire 3104NWLMi zkusenosti vykon
ACER Aspire 3104NWLMi zkusenosti vykon
Ahoj chci se zeptat nemate nekdo tento stroj, popripade nevite kde by byla nejaka slusna recenze s testy??? (3D mark, PC mark...)
-
- občas něco napíše
-
- občas něco napíše
Já mám Acer Aspire 3104 WLMi 120 , a dneska jsem flašoval BIOS, měl jsem tam verzi 2.83A a dával jsem tam 3.05A . Flašoval jsem pod Windows Vista Ultimate ale neradím tam dávat tuhle verzi BIOSu. Po naběhnutí Windowsů se mi vždy NB po nějaké zátěži seknul a nereagoval na nic, tak jsem se tam pokusil dát zpátky verzi 2.83A a naštěstí se při flešování neseknul, takže OK. A notebook už zase jede bez problémů.
PS : Jo a grafiku jsem měl nastavenou původně na 64 MB a normálně můžu nastavit i těch 256 MB.
PS : Jo a grafiku jsem měl nastavenou původně na 64 MB a normálně můžu nastavit i těch 256 MB.
-
- píše často
- Kontaktovat uživatele:
Taky mam tuten notes a ten poslední BIOS je super, protože se zkrátilo bootování Visty (64bit Home Premium) asi o 2 vteřiny. Grafika 32MB - 256MB, používám 128MB (jen na zkoušku), jinak kvůli Aeru 64MB (32MB stačí, ale rezerva se hodí). Ramku jsem 2x dokupoval (2x512MB 667MHz a teď už 2x1GB 800MHz), chodí to jako víno. Za ty prachy super notes.
Procesor je samozřejmě plně 64bit. Je to vyjímka mezi semprony, má půl mega L2 cache. Bohužel nemá virtualizaci, tu mají až Turiony.
Procesor je samozřejmě plně 64bit. Je to vyjímka mezi semprony, má půl mega L2 cache. Bohužel nemá virtualizaci, tu mají až Turiony.