ACER Aspire 5710

notebooky Acer (Aspire, TravelMate) a vše kolem
madmax3
občas něco napíše

ACER Aspire 5710

Příspěvekod madmax3 » 09 zář 2007 20:39

Zdravim. Vyhlídl jsem si noťase 5710G-101G16Mi
http://www.megaobchod.cz/notebooky/acer ... g16mi.html
Chtěl bych znát něčí názor co se týče těch parametrů. Kvality značky ACER. Bylo mi řečeno v jedné prodejně, že ACER je docela poruchový a má pomalý servis. Tak váhám jestli mám do něho jít. Předem děkuju.

Silly

Acer aspire 5710g

Příspěvekod Silly » 10 zář 2007 15:25

Tak tento notebook ACER ASPIRE 5710G mam aj ja...

Ak si ho kupujes bez operacneho systemu:
1. problem pri instalacii win XP, instalacka win xp nevie najst SATA disky preto si budes musiet prepnut v biose na IDE 0.
2. cd ktore ti ktomu prilozia bude obsahovat iba ovladace pre vistu takze ti je na ho***.
3. ak si stiahnes ovladace na win xp, tak by ti mali ist vsetky.

Ak si ho kupujes s operacnym systemom:
1. Mal by si tam mat uz nainstalovany operacny system vista, iny tam ani nedavaju.
2. Okrem toho by si tam mal mat nainstalovany programovi balik empowering co sa ti moze v celku zist ale dost to bere z pameti.

Ak ho kupis s vistou, tak vista je podla mna este prilis nova, nie vsetky programy idu na viste dobre, dokonca vobec. Vista este nieje dobry system, ma tam kopu chyb, co potrva dlho kym to vsetko odstrania. Ale zase ked ti pride, tak by uz mal byt v pohode, hned mozes snim pracovat a nebabrat sa s ovladacmi pre win xp. A dalsia zakladna vec je ze acery si velmi chybove (ako si uz spominal), ja som si kupil presne ten isty notebook a co sa mi stalo bolo, ze ked som nainstaloval win xp a snazil som sa nainstalovat ovladace, tak mi sice vsetko bezalo dobre, ale ked mi prehravalo zvuk, tak mi to neslo cez repraky a maly vystup pre sluchatka ale iba cez USB sluchatka, takze ho dam po 3 dnoch reklamovat.

Tento notebook ma parametre a cenu celkom dobru, oplatilo by sa ti ho kupit keby tam nebola vista alebo keby nebol tak kazivy. Môj názor je že som dost sklamany z neho, cakal som ze to bude vsetko v pohode slapat...
Uz by som si ho druhy krat NEKUPIL...

madmax3
občas něco napíše

Příspěvekod madmax3 » 10 zář 2007 21:14

Moc díky hodně mi to pomůže v rozhodování.

Zpět na „notebooky Acer“